Pretraži

Đina Džinović se pohvalila raskošnim poklonom: Ono što je zatekla u gepeku automobila obradovalo bi svaku devojku! (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović ne prestaje da privlači pažnju javnosti već dugi niz godina. Pored njenog fantastičnog izgleda ono što ljudima zapada za oko jeste i njen način života koji mnogi smatraju luksuznim.

Pored dalekih destinacija na njenom Instagram profilu se mogu videti i vredni pokloni vredni i do nekoliko hiljada evra.

Ipak, ovog puta njen partner bio je nešto „skromniji“ kada su u pitanju pokloni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Naime, Đina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju automobila, odnosno gepeka u kom su se nalazila dva velika buketa cveća.

Jedan buket je bio sa crveno belim ružama i moglo se videti da sa strane stoji poruka koju Đina nije otkrila pratiocima, dok je drugi buket bio sa hortenzijama i mini ružama.

Foto:Printscreen/Instagram:djinadzinovic

Iako ona nije otkrila od koga je dobila raskošne bukete, može se pretpostaviti da joj je iznenađenje priredio njen dečko kog krije od očiju javnosti.

O njemu se ne zna mnogo toga osim informacije da se zove Vuk i da je sin beogradskog preduzetnika.

Ipak, nedavno se na Tviteru (sadašnjem Iksu) pojavila informacija kako je on ranije bio u vezi sa Vanjom Bogdanović, sadašnjom devojkom našeg poznatog fudbalera Dušana Vlahovića.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence