Pretraži

Đina Džinović ponovo provocira: Influenserka fotografijama u smelom kupaćem kostimu zapalila društvene mreže (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović provokativnim fotografijama u kupaćem kostimu zapalila društvene mreže, pa smelošću u izboru sve ostavila bez teksta.

Ćerka Harisa i Meline Džinović, koju na Instagramu prati preko 130 hiljada pratilaca, neretko deli sa svojim pratiocima momente iz svog privatnog života, a po njenim objavama se može videti da ona zasigurno ume da uživa.

Osim što se ističe kao ljubitelj mode, ona ne krije da obožava da putuje, a fanovi nikada ne ostanu uskraćeni za fotografije sa putovanja u kojima ona uživa sa stilom. Osim fotografijama sa putovanja ona neretko ostavlja pratioce bez teksta provokativnim fotografijama na kojima ističe svoju izvajanu figuru.

Naime, ona je sada na svom Instagram „story-u“ postavila fotografiju u kupaćem koje su izazvale mnogobrojne reakcije fanova. Kupaći za koji se mlada influenserka opredelila je jednodelan, ali sa velikim razrezom na stomaku i dekolteom koji svakako privlači radoznale poglede. Ovaj model kupaćeg, ona je vešto uklopila sa šeširom sa veliki obodom.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Premda Đina oduševljava izgledom, nije tajna da se ona više puta podvrgavala esteskim korekcijama, o čemu je i sama pričala. Ona je otvoreno govorila o korekciji usana, u koje je, kako je otkrila, dodala 3ml hjalurona kako bi dobila puniji izgled koji je priželjkivala. Đina je takođe uradila i dopunjavanje kukova, a nedavno je još jednom na svojim društvenim mrežama progovorila o ovoj temi.

„Iskreno to je moj favorit od svih mogućih zahvata koji postoje. Bezbolno, brzo odrađeno, odmah vidite drastičnu razliku, dugo traje efekat…“, napisala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence