Pretraži

„Život u roze“: Đina Džinović dodala još jedan modni komad svojoj skupocenoj kolekciji – za njega izdvojila 2.000 dolara (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Đina Džinović, popularna mlada influenserka, još jednom je privukla veliku pažnju na sebe najnovijim modnim detaljem čija se cena kreće od 2.000 do 3.500 dolara.

Đina na društvenim mrežama najveći utisak na pratioce ostavlja svojim izgledom i izvajanim telom, ali i luksuznim načinom života. Poznato je da je mlada influenserka veliki ljubitelj skupocenih modnih komada i nakita, te da neretko prošeta sa desetinama hiljada evra na sebi.

Ona je do sada pokazala veliki broj luksuznih torbica poznatih svetskih brendova, a nedavno je prilikom odmora u Crnoj Gori tašnu brenda „Hermes“ vrednu oko 10.000 dolara ubacila u plastičnu kesu, što je šokiralo mnoge, međutim Đina je imala dobar razlog za to.

Influenserka se trenutno nalazi na odmoru na francuskoj rivijeri sa svojim momkom, te redovno deli kako svoje fotke u kupaćem koje privlače veliku pažnju, tako i njihove brojne posete ekskluzivnim restoranima i klubovima.

Sada je Đina podelila još jednu skupu torbu koju je po svemu sudeći dodala svojoj kolekciji, a radi se o brendu „Bottega Veneta“, modelu „Jodie“. Cena ove torbe, u zavisnosti od veličine, kreće se od 2.000 do 3.500 dolara. Po svemu sudeći influenserkin model u roze boji je mini i njegova cena je 2.000 dolara.

„Život u roze“, napisala je ona na francuskom.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Iza torbe nalazi se i roza kesa brenda „Miu miu“, te je Đina očigledno šopingovala i u ovoj radnji, ali se ovom kupovinom još uvek nije pohvalila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence