Pretraži

DETE OD 6 GODINA VOZI AUTOMOBIL: Haos na društvenim mrežama, nacija ljuta na Dijanu Diline (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/diline_dresses

Poznato je javnosti da modna kreatorka ima troje dece, dve bliznakinje i sina, te tako često kači njihove slike i snimke.

Međutim, Dijana je dobila pregršt negativnih komentara svojom novom objavom na Tviteru.

Screenshot: Instagram/dijana.diline.fp

Screenshot: Instagram/dijana.diline.fp

 

Ona je podelila sa svojim pratiocima njenu ćerkicu, koja ima samo šest godina i koja vozi skupoceni automobil sama, bez pratnje nekog od roditelja. 

Ovaj snimak je izazvao raznorazne reakcije, a većinom su to bile negativne kritike na račun njenog ophođenja prema detetu.

Screenshot: Twitter/MissJaneEyre

Screenshot: Twitter/MissJaneEyre

 

  • Ovo je dete od ŠEST GODINA!!! Da li ste vi normalni?! Upoređujete punoletne vozače sa detetom koje ni u školu nije krenulo. Saberite se pobogu! – napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže ispod videa koji možete pogledati OVDE.

Pored osuda koje je Dijana dobila na Tviteru, mnogi su pisali ispod ovog video snimka da je to bahato ponašanje i da nije u redu sedeti "skrštenih ruku" i gledati ovaj prizor.

Iako je Dijana razočarala mnoge pratioce odlukom da okači svoje maloletno dete kako vozi automobil, neki od komentara su bili pozitivni i smatrali su da modna kreatorka nije ugrozila bezbednost svog deteta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence