Pretraži

Da li Taša i Filip kopiraju Elenu i Arsu?

Influence
0
Photo: Instagram/arsaovde/malavesticaa

Elena i Arsa su odgovarajući na naša pitanja pomenuli pomenuti par, a Arsa ih je čak pozdravio.

  • Postoji jedan par na TikToku koji nas apsolutno kopira sve. Mogao bih da kažem, blokiran mi je svakako, ovde nije. Pozdrav za Fillipa i Tašu – rekao je tiktoker.

On je pred našim kamerama otkrio u čemu ih oni kopiraju na popularnoj društvenoj mreži.

  • Nije u potpunosti kopiranje, ali generalno neki određeni kardinalni potezi koji su totalno drugačiji i neki koji nas totalno razlikuju od drugih parova i tiktokera, vidimo kod njih. Naravno da je meni bolji par moja Elena, ali generalno na sceni mislim da smo mi bolji – rekao je Arsa, a Elena je bila saglasna s njim.


Novi "Quiz" je nakon prikazivanja izazvao lavinu komentara zbog Arsine prozivke upućene Taši i Filipu, a našao se i u trendingu. Zbog toga mnogi očekuju novu dramu, u kojoj su učesnici Elena i Marko i Filip i Taša. 

Dok su neki bili saglasni sa Arsom u tome da ih Mala Veštica i Filip kopiraju, drugi tvrde da nema nikakve sličnosti u njihovim sadržajima.

– Jeste to da im oni da kažem kradu fore i da su im videi slični, ali možda Filip i Taša vole Marka i Elenu pa možda žele da postanu kao oni. Nije im svaki video isti nije im svaka reč ista, samo uzimaju fore. Apsolutno Taša i Filip nemaju nikakve veze sa Elenom i Arsom – piše u komentarima.

Ono što je zajedničko ovim tiktokerima je to što oba para objavljuju ljubavne klipove na popularnoj društvenoj mreži, u kojima glume i dele pojedine trenutke iz svoje veze.

@arsaovde

Devojke je l’ se slažete? 😳😍 @elena.stojcevski insta: @arsaovde #foryoupage #foryou #fyp #couple #love #relatable #cuddle
♬ Elevator Music – Bohoman

Osim toga, Arsa prenkuje Elenu na TikToku, što i Filip radi Taši.

@vukicfilip

Reply to @dobicusrcaniudar vidi se da joj je dosta mojih prenkova🤦🏻‍♂️, ali uspelo je!hehehe 😈 | @maalavestica #prenk #srbija #balkan
♬ Oh No – Kreepa

@arsaovde

Ali njena reakcija… jadna 😓 Izvini @elena.stojcevski ❤️ insta: @arsaovde #foryoupage #foryou #fyp #prank #girlfriend #funny #couple #love
♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Ono što je takođe primetno je da i Elena i Taša imaju sadržaj o njihovim trikovima za lepotu i negu, kao i tutorijale.

@elena.stojcevski

Da li se ofarbati u braon ?? Muka mi je od plave 🤷🏼‍♀️😳 #fyp #foryoupage #foryou
♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

@maalavestica

ODLIČNO JE👍🏻 Šaljite mi još makeup trikova ili me tagujte da možemo zajedno da isprobavamo!😍 #balkan #srbija #makeup #fy
♬ Levitating – Dua Lipa

Podsetimo, Elena Stojčevska i Arsa su ranije govorili za IDJTV o njihovom zajedničkom snimanju za TikTok, ali i o reakciji njihove publike.

  • Očigledno je da publika mnogo više voli kada snimamo zajedno, nego kada snimamo pojedinačno. Imamo čak i više pregleda, mada oni nisu toliko ni bitni. Generalno mislim da mnogo bolje funkcionišemo sad, jer smo se uhodali u sve to, navikli smo se. Mi to radimo zajedno od početka naše karijere, od kada smo počeli da snimamo, dok nismo došli do neke pozamašne brojke. Trebalo nam je skoro godinu dana da bismo mi naučili i da bismo se navikli da funkcionišemo  na ovaj način, šta smemo i šta ne smemo, šta je granica – rekao je on i dodao:

 – Imamo jedinstveni sadržaj i dosta zanimljivih videa. Nismo fejk, nemamo fejk prenkove, mnogo se vidi kada neko nešto fejkuje. Najveći deo našeg uspeha jeste naša iskrenost, zato što mi napravimo video koji nnema nikakve veze sa nama. Jedino ima veze sa savetom ka drugim ljudima i "family friendly" kontent. Roditelji su nas zavoleli, u to sam siguran. Roditelji nas generalno vole jer ne psujemo. Trudimo se da to što kačimo bude iskreno i neiskvareno – izjavio je Arsenijević.

Tiktokerka Mala Veštica je takođe u intervjuu za IDJTV pričala iskreno o TikToku i o svom početku.

  • To je bilo u karantinu. Mene je sestra nagovorila da počnem da snimam. U suštini meni je bilo dosadno, pripremala sam se tad za fakultet – rekla je ona, pa ispričala šta je snimala u početku:

  • Bilo je tu raznih uspona i padova. Na početku sam snimala smešne skečeve, prelazila sam preko raznog kontenta do nekog šminkanja i tutorijala, što se devojčicama pogotovo sviđa.

Sudeći po vrsti sadržaja koji oba para postavljaju na TikToku, možemo zaključiti da ima nekih sličnosti na osnovu kojih Arsa i Elene tvrde da ih oni kopiraju. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence