Pretraži

Nakon osvojenog zlata, vaterpolista i influenserka izgovorili sudbonosno „da“: Mlada u poodmakloj trudnoći zablistala na intimnoj proslavi (FOTO)

Influence
0

Vaterpolista Nemanja Vico i influenserka Jelena Nikolić, samo nekoliko dana nakon Olimpijskih igara na kojim je sportista sa našom vaterpolo reprezentacijom osvojio zlato, stali su na „ludi kamen“  na intimnoj ceremoniji.

Jelena je na društvenim mrežama poznata pod imenom Cobeliks, a pored toga što važi za jednu od prvih blogerki na našim prostorima, ona je javnosti postala poznata i zbog dugogodišnje veze sa jednim reperom.

Nakon raskida, Cobeliks je uplovila u vezu sa vaterpolistom, a u oktobru prošle godine influenserka je sa pratiocima podelila vesti o veridbi što je oduševilo sve.

Potom su u martu ove godine stigle najlepše vesti, da par očekuje svoje prvo dete. Jelena je brojne detalje trudnoće delila sa svojim pratiocima, a između ostalog otkrila je da ona i vaterpolista očekuju devojčicu.

Sada, nakon što se Nemanja vratio iz Pariza u kom se takmičio sa našom reprezentacijom na Olimpijskim igrama, i osvojio zlato, ovaj par je odlučio da kruniše svoju ljubav.

S obzirom na to da je influenserka u poodmakloj trudnoći oni su ceremoniju obavili u krugu najbližih prijatelja i porodice, a Cobeliks je zablistala u lanenoj beloj haljinici.

Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Par nije skidao osmeh sa lica, a njihovi kumovi i prijatelji su zabeležili brojne trenutke njihove ljubavi i sreće.

Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Podsetimo, iako se nije našla u Parizu zbog trudnoće, Jelena je od kuće bodrila vaterpoliste i ispratila svaki trenutak njihove borbe za medalju, a naročito emotivno je doživela njihovo osvajanje zlata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence