Pretraži

“Čisto da vas podsetim“: Ena Luna skupocenom narukvicom izazvala burne reakcije, pa OVAKO odgovorila na hejt komentare (FOTO)

Influence
0
Photo: F.S./ATAImages

Influenserka Ena Luna neretko na svojim društvenim mrežama deli skupocene tašne, obuću i nakit, a sada je jedan poseban komad privukao posebnu pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Ena Luna važi za jednu od omiljenih influenserki na našim prostorima, a na svojim mrežama pokazuje brojne detalje iz privatnog života, a svoj sadržaj mahom mazira na modi i bjuti savetima.

Njeni haulovi često privlače veliku pažnju, s obzirom na to da Ena ne krije da je veliki ljubitelj najpoznatijih svetskih brendova, te da su joj ormari puni luksuznih i skupocenih komada.

Ovog puta influenserka je sebi priuštila poseban model popularne Van Cleef narukvice u plavoj boji, čija se cena kreće oko 4.500 dolara, a svojom novom kupovinom se ponovno pohvalila kako na svom Instagramu, tako i na TikToku.

Ena se naime snimila uz popularni trend na Tiktoku sa svojom novom narukvicom i poznati zvuk pod imenom “Shik, shak, shok“.

@ena_luna Love this trend #shikshakshok #vancleef #alhambra ♬ original sound – Ena Luna

“Pitao me je koje mi je omiljeno cveće, rekla sam mu Van Cleef. On je i dalje u shik, shak, shok’‘, našalila se ona uz svoj klip. Ovaj Enin video za sada broji preko 120 hiljada pregleda, a ni komentara nisu izostali, od kojih se naravno izdvojilo i nekoliko negativnih.

Pored lepih komentara našli su se neki na koje Ena nije ostala imuna, pa je ubrzo odgovorila na njih u svom maniru, kroz ironičnu šalu, što je nasmejalo i izazvalo odobravanje njenih pratilaca.

Foto:Printscreen/Tiktok:ena_luna

“Brate ima li poentu ijedan njen video?“, glasio je komentar.

“Kako nema, pa poenta je da imam prelepu novu narukvicu meni dosta“, odgovorila je Ena.

Foto:Printscreen/Tiktok:ena_luna

“Shvatili smo da imaš para“ bio je još jedan u nizu od komentara, a ni ovde Ena nije ostala dužna:

“Mislim da niste, pa čisto da vas podsetim“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence