Pretraži

Choda otkrio kako je prodao naočare Teodore Džehverović za 4000 evra

Influence
0
Screenshot: Youtube/Choda

Choda je ranije ispričao kako je kupio automobil marke "porše" od Bake Praseta, u kom je Bogdan snimio video sa Teodorom Džehverović "Baka na finjaka" i da je Teodora tada zaboravila naočare u kolima.

  • U autu sam se setio da bih mogao da napravim licitaciju za njene naočare – počeo je jutjuber.

– Kad sam se vozio u automobilu, nešto je truckalo i zveckalo stalno. Šta je to? Naočare od Teodore Džehverović. Došao sam na ideju da ih prodam. Za početak sam ih stavio na stori i rekao da je Teodora zaboravila naočare u autu dok je bio u vlasništvu Bogdana Ilića. Ukoliko se ne javi za par dana naočare idu na aukciju. Ništa nije odgovorila, prošlo je dva sata. Ja sam joj poslao: "Što seen?" Ona je rekla: "Ma nosite se vi." Odgovorio sam joj: "Hoćeš da ti donesem?", a ona je poručila: "Mnogo se vi za*ebavate sa mnom."

Kako je Choda rekao, Teodora mu je napisala da te naočare više nisu u modi, a onda je on dao početnu cenu od 10 evra.

– U početku je sve delovalo kao sprdnja, a onda je stigla ponuda od 300 evra. 2.500 evra. Na kraju je stigla poruka: "Dao bih 4000 evra, paypal uplata odmah. Samo molio bih da ostanem anoniman." Ja sam dao svoj paypal, a ovo ovde je Fotošop i sve izgleda realno. Sve sam proračunao i napravio skrinšot objasnio je Danilo, koji je napisao tada Teodori da želi da podeli sa njom 50%, 50%.  • Ja sam unsent-ovao poruku da ona bude u fazonu "unsent-ovao je i neće da mi da 50%", sad ću ja njemu da tražim sve pare – dodao je on.

Choda je dobio veliki broj poruka i na taj način je znao da je prenk bio uspešan jer su svi poverovali.

  • Menadžerka Sandra mi je poslala poruku: "Da li je ovo istina?" Ja nisam ušao – kazao je.

Nakon nekog vremena je otvorio poruku i odgovorio joj: 

  • Da ladno mi je lik uplatio 4000 evra na paypal. Ha-ha.

Jutjuber je mislio da će se Teodora Džehverović uplašiti, a da će joj menadžerka Sandra sigurno preneti, jer ima ljudi koji su je ranije proganjali.

– Ko bi kupio njene naočare za 4000 evra? To bi sigurno bila neka psihopata ili bi psihopata bio onaj ko smišlja ovaj prenk – rekao je on.

Na kraju je otišao u restoran, gde je Teodora imala poslovni sastanak, i tražio konobaru da je pozove da izađe napolje i kaže da jedan fan hoće da se slika sa njom.

– Ovo je najjači prenk na Balkanu. Sve novine su pisale o tome, svi su mislili da smo stvarno prodali naočare, ali ipak nismo – kazao je Choda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence