Pretraži

Cale demantovao navode da kupuje pratioce!

Influence
0
Photo: Instagram/ cale_official

S obzirom na to da je Cale jedan od praćenijih influensera kod nas i da broji skoro milion pratioca na društvenoj mreži Instagram, često se na ovim platformama pojavljuju navodi kako ih Stefan kupuje. 



On je sada podelio svoju statistiku na storiju, koju je zatim obrisao, a na kojoj se jasno vidi koliki mu je rič i koliko mu je sam profil posećen, a u pitanju su brojke od više stotina hiljada. 

– Prethodni stori niti je postavljen da bih ja sebe veličao i hvalio, čak naprotiv. Stavljeno je čisto kao demant za mnoge koji daju sebi za pravo da komentarisu moj lik i delo, kako je to sve kupljeno i plaćeno. Ono je statistika samo za jedan dan. Hvala ogromnoj publici koju imam i to jednostavno ne može da se kupi. Ili te ljudi vole ili te ne vole i to je jednostavno to. Ovi što komentarišu da su iole bitni, ne bi se bavili sa mnom. Toliko – poručio je Cale. 

On je jasno stao na put hejterima koji ga prozivaju, a da li se i među njima nalaze i njegovi bivši prijatelji i kolege influenseri, o kojima je govorio OVDE, nije poznato. 

Njegovo izlaganje možete pogledati OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence