Pretraži

„BOKI TI KUPUJE POLOVNI AJFON, A MENI ANTIBEBI PILULE“: Anja Bla pokazala poruke koje dobija

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Anja je poznata influenserka i fitnes instruktorka, ali je veću pažnju javnosti dobila kada je ušla u vezu sa jutjuberom Bakom Prasetom.Iako su oni početkom godine raskinuli, njihov odnos i dalje izaziva veliko interesovanje njihovih fanova.

Bivši par je, kako smo u više navrata imali prilike da vidimo, ostao u dobrim odnosima, a nedavno ju je Bogdan iznenadio skupocenim poklonom, te joj je kupio iPhone 14.

Blagojevićevoj se ubrzo na društvenim mrežama javila devojka koja tvrdi da je bila u odnosu sa Bakom, te je pokušala da joj uputi uvredu, na šta je infleunserka odmah reagovala:

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Kakav je osećaj kad ti Boki kupuje polovne ajfone a meni antibebi pilule? – upitala ju je napoznata osoba na Instagramu.

Anja je javno objavila prepisku, te dodala da je ovakvi komentari ne dotiču.

  • Nadam se da je fejk profil. Ali, iskreno i bez razmišljanja mogu da da kažem da je mnogo bolje dobiti ajfon nego antibebi pilule – odgovorila joj je i dodala:
Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Ne opterećujem se oko poruka. meni je ovo show, smejem se 10 minuta već, znači čitam poruke od svih i presmešno mi je koliko su svi šokirani ovom izjavom, nikom nije jasno – zaključila je ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence