Pretraži

BIVŠI DEČKO, HEJT KOMENTARI, PLANOVI ZA BUDUĆNOST: Sve što niste znali o Emi Radujko (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/emaradujko

Ema Radujko sa svojih 16 godina veliku popularnost stekla je na društvenoj mreži TikTok a kasnije je to proširila i na svom Instagram profilu. Ona je jednom prilikom istakla da je sa aktivnim snimanjem počela u karantinu, ali da sada kada pogleda svoje stare videe smatra da se vrlo promenila i opustila, a za sve je to zaslužena podrška koju konstantno dobija od svojih fanova.



Veliku pažnju Ema je privukla svojom ljubavnom vezom sa pevačem Davidom koju je vrlo eksponirala na društvenim mrežama. Oni su svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije i videe, a fanovi nisu krili oduševljenje kada je ovaj par u pitanju. Međutim, kada su okončali vezu, bili su glavna tema na društvenim mrežama, a svaki Emin dalji potez bio je povezivan sa njenim bivšim partnerom, iako ona nije želela da se to tako protumači. Razlog raskida nije poznat, niti ova influenserka želi da govori o tome, kao i da daje značaj toj temi, jer kako je u našoj emisiji One on One istakla ta tema je završena i oni nisu ni u kakvim odnosima.

Ema je neko ko vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu i svojim fanovima često govori da je trening vrlo bitan, pa na njenim društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo fotografije i videe iz teretane. Takođe, ona u komentarima ispod fotografija konstanto dobija pohvale na račun istog, što je i dokaz da se njen trud i rad isplati. Iako ističe da ništa nije radila na svom telu, smatra da to nije ništa loše, i da u budućnosti ako se opredeli na tako neki korak neće joj predstavljati nikakav problem da to podeli sa publikom.

Kako se nosi sa hejt komentarima, ali i kakvi su njeni planovi za budućnost pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence