Pretraži

,,BILA SAM TRUDNA…“: Angel Tatjana podelila potresnu ispovest sa svima

Influence
0
Screenshot: Youtube/ANGEL TATJANA

Jutjuberka je započela svoju potresnu ispovest, jer nije želela da se pravi kao da se ništa nije desilo.

  • Znam da ovo mnogi ljudi ne bi uradili, znam da je to kod nas tema o kojoj ne treba pričati komšiji ni drugaricama, a kamoli javno. Srce mi je reklo da treba da to uradim – priznala je ona i dodala:

  • Nadam se da će kao i uvek ovaj sadržaj nekome da pomogne ako je prošao nešto slično. Mislim da treba da se priča o stvarima koje nisu lepe i ugodne kako bi to bolje razumeli i bolje se sa tim suočavali i prešli preko toga. 

Tatjana je otkrila da je bila u drugom stanju.

  • Zatrudnela sam, što se desilo sasvim iznenada iz ogromne zaljubljenosti koja mislim da se dešava jednom u životu. Upoznala sam čoveka mog života. To je moglo da se desi i pre godinu dana, za 10 godina i nikad. Bogu sam zahvalna na tome, to je broj jedan i isti taj Bog nam je podario iznenađenje od kog ne postoji lepše. Bilo je neplanirano. U drugom trenutku je bila najveća moguća sreća, koju sam u svom životu doživela – kazala je.


Ona je istakla da su tu lepu vest podelili sa najbližima.

  • Mi smo u toj euforiji uradili nešto što se često priča, a to je da ispod tri meseca deliš to sa ljudima oko sebe. Bili smo toliko srećni, moja mama je već znala, pa nije fer da druga strana ne zna. Tako je naše okruženje bilo uključeno na čemu sam, moram da budem iskrena danas, i pomalo zahvalna – rekla je.

Međutim, Angel Tatjana je, kako je priznala u videu, doživela spontani pobičaj.

– Možda bih i gore prošla, ali ovako sam mentalno prilično stabilno to prošla ili je to kod mene nešto što će tek da me uhvati kasnije po običaju – napomenula je i nastavila:

  • To se nikome iz moje porodice nije desilo. Kako, zašto? Preispituju sebe. Mi žene u tim trenucima mislimo da je samo nama teško, a zapravo je za jedan par to jako užasno teško. Svako to podnosi drugačije, ali je činjenica da 30% žena na ovom svetu to dožive, svaka treća žena. Priroda ima svoje razloge, na drugoj strani ti u tom trenutku niti želiš da shvatiš, niti možeš da shvatiš. Osećaš veliku nepravdu i tugu. Kriviš sebe iako ništa nisi uradila.

Tatjana je zaključila da postoji mogućnost da saznaju zbog čega je došlo do pobačaja.

  • Bolje je i lepše znati, nego ne znati – kazala je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence