Pretraži

„BILA SAM SEBI RUŽNA“: Marija Ignjatović progvorila o svom izgledu i estetskim korekcijama

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Iako neguje prirodni izgled i važi za jednu od atraktivnijih influenserki, Marija je otkrila da stvari nisu oduvek bile takve, već da je imala jako loš period u životu, kada sebi nije bila lepa:



Krajem 2020. i početkom prethodne godine sam prošla kroz jedan od najlošijih perioda u mom životu. U međuvremenu sam se tada i ugojila par kilograma, izgubila samopouzdanje, bila sebi preružna. U februaru 2021. smo Nikola i ja otišli na njegovu transplataciju kose, gde sam dobila ponudu od klinike za estetsku hirurgiju, da uradim na sebi šta god želim. Otišla sam na pregled i rekli su mi da bi trebalo da radim usne, jer mi je jedna strana niža od druge. Rekoh sebi da bih možda i mogla, da bih se osećala lepše – navela je ona i dodala da je ispak odbila tu primamljivu ponudu.

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

 

  • Razmislila sam dobro i odbila da radim bilo šta. Počela sam da treniram više, da vodim računa o ishrani, čak su se i problemi koje sam imala rešili – istakla je Marija.

Prema njenim rečima, shvatila je da je nezdadovoljstvo bilo unutrašnje stanje, te da joj nisu bile potrebne estetske korekcije.

Gledam sebe svaki dan u ogledalu i sada vidim tu stranu usne, iako je do tada nisam primećivala. Imam u glavi sliku da nisam perfektan, ali to sam ja. Nemam usne po kalupu, mali prćasti nos, i volim što je tako. Jako sam srećna sada, ta korekcija me ne bi usrećila jer iznutra nisam bila zadovoljna. Okej je ako vam nešto zaista smeta, ali nemojte isptravljati samo da biste se uklopili u kalup – zaključila je Ignjatovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence