Pretraži

„BILA JE PRIČA DA JE ON OŽENJEN“: Ivana Korab progovorila o suprugu, pa otkrila sve o borbi za potomstvo

Influence
0
ivana korab
Foto: Instagram printscreen/ivanakorab

Nekadašnja manekenka i influenserka Ivana Korab iskreno je progovorila o odnosu sa suprugom, sinovima i životu u Americi.

Ivana već izvesno vreme uživa u ljubavi sa izabranikom o kome se gotovo ništa ne zna. Poznato je da se radi o biznismenu, ali njegov identitet, kao i odnos influenserka vešto krije na svojim društvenim mrežama.

Ona se pre tri godine porodila po prvi put i na svet donela sina za koje su ona i njen suprug izabrali ime Mateo, a pre nešto više od pola godine Ivana je postala ponosna mama još jednog dečaka, Noe. Kada se radi o odnosu dva brata, ona je priznala da doza ljubomore postoji.

„Sin Mateo je brižan, ali u isto vreme nesvestan prema mlađem bratu, jer ima dve i po godine. Često se nasloni na njega i kaže mu: “Gde si mali?“. I jeste ljubomoran, samo što to ne iskaljuje na bratu, nego na meni. Govori mi: “Mama, uzmi mene!“. Na lepši način pokazuje ljubomoru. Interesantno je da moj brat ima dva sina, i još dve sestre imaju sina, skoro smo mali fudbalski tim. Imamo 12 dečaka i jednu devojčicu u užoj i široj familiji“, otkrila je Korabova za „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Ivanu na društvenoj mreži Instagram prati preko milion ljudi, a postala je popularna svojom iskrenošću, stavovima, te je neretko delila i lepe i manje lepe trenutke.

“ Gube se pratioci kada nisi aktivan. Gledam da budem realna i da budem ono što sam ja. Uvek pokažem nedostatke. Nikad ne prikazujem savršen život, nikome nikada nisu ovce na broju. Poenta socijalnih medija je da pokažeš šta je realnost kada imaš veliku publiku. Nosim se sa svim. Lepše je kada ženama pokažem da sam se porodila, da mi se koža nije vratila, višak kilograma… To je mnogo normalnije i mnogo ljudskije. Nisam top, ne spavam, ne jedem.. Ima stvari koje nisu glamurozne, ali je poenta da svim mama daš podršku. Otišla sam kod lekara sa izgrickanom majicom, a to nisam primetila. Bila sam i prljava. To je ono sa čim se mame svakim danom suoče. To je ono što ljudi kod mene cene – moja realnost im se dopada. Ne umem drugačije. Zaboravim stvarno šta je bilo, a kamoli šta sam slagala. Ne želim da na dnevnom nivou imam život u kom sa neiskrena“, ističe ona.

Kada se radi o njenom odnosu sa suprugom, njih su pratile brojne spekulacije i nagađanja, između ostalog i da je on bio oženjen kada je stupio u vezu sa Ivanom. Koja je prava istina, zašto ga ne prikazuje na društvenim mrežama, ali i detalje njihovog života u Americi, influenserka je sada otkrila.

„Suprug ne voli društvene mreže. Bila je priča da je on oženjen i jeste, ali sa mnom. Njemu su svi komentari na društvenim mrežama katastrofa i ja o tome ne pričam. On nema nijednu društvenu mrežu i kad mu treba da nešto vidi uđe na moje društvene mreže. Kao da si detetu dao igračku. Mi smo totalno dve različite osobe, a neka životna načela su nam ista. Poenta je da se energije poklope i da nisu dve identične osobe. Negde sam osoba koja voli da smo različiti. Nije bilo ni dvoumljena da li ću se vratiti za Srbiju. Sve se namestilo, nisam se ništa pitala, kao i za sve do sada. Iz Amerike mi nedostaju prijatelji i orgranizovani sistem. Najbanalniji je primer što kada izgubiš karticu u banci to možeš sve da završiš preko telefona. Poslednji put sam se rastužila u Los Anđelesu, jer je bilo dosta beskućnika, krali su satove, nakit… Nije to bila ona scena koju sam ja ostavila. Kao kod nas što su bile 90-e. Mislila sam da će mi mnogo nedostajati, ali ne.“

Poznato je da je Ivana vodila dugu i tešku borbu u nadi da će dobiti dete i da su ona i njen izabranik više puta pokušavali putem vantelesne oplodnje da ostanu u drugom stanju. Ona je sada otkrila sa čim se sve tada suočavala, kao i da je te trenutke iskoristila da pomogne ženama koje prolaze kroz isto.

„Prve dve vantelesne nisu uspele, treća je uspela sa sinom Mateom, četvrta nije.. I onda je peta uspela prirodnim putem sa sinom Noom. Prirodno znači da su procesi gde je manja doza hormona. Pet puta sam išla pod sedativnu anesteziju, vadili ćeliju… Kada se sve to završilo, pričala sam o tome sa svojom publikom, kako bi pomogla svojim ženama. Treba što više da se edukujemo, što šire da gledamo“, rekla je za „Blic“. Kako je manekena oduvek želila veliku porodicu, o čemu je više puta govorila, ona se nada da će se u budućnosti ponovo ostvariti kao majka, te je navela da razmišlja o usvajanju.

„Želim od 18. godine da usvojim dete. Mnogo volim decu. Moj je san bio da imam puno dece i uvek mi je bila ideja da rodim dvoje i dvoje usvojim. Međutim, to su neke stvari koje ti se nametnu. Ko ima mogućnosti, zašto da ne. Trenutno imam bebu od pet meseci, ali se nikada ne zna u budućnosti. Možda jednog dana stvarno to uradim. Da li ću to brzo ili ću sačekati da moja deca porastu – videću“, završava priču Ivana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence