Pretraži

,,BENSEDINE JE PILA OD 2019. GODINE“: Šokantna ispovest Kikine majke

Influence
0
Screenshot: Youtube/Kristina Kika Djukic. fp

Skoro godinu dana nakon njene smrti majka Nataša Đukić tvrdi da je ubeđena da je Kika preminula nasilnim putem.

  • Sedmog decmbra je neko otvorio jutjub kanal sa Kikinim logoom, nakon čega je i prvi objavio da je preminula Kika. Više javno tužilaštvo je tražilo da im ispričam sve detalje. Taj neko je odmah skinuo video. Kada sam saznala da nije u stanu dnevnik sa šiframa, pozvala sam inspektora da ga pitam da li je on uzeo. On je rekao da nije – rekla je Nataša i dodala da drugarici sa kojom je preminula jutjuberka bila kobnog dana ništa ne veruje.

  • Ta drugarica je meni javila da je Kiki loše, a ja sam odgovorila da je meni tog dana rođendan i da ću se time baviti kasnije. Ona je od mene napravila majku monstruma – kaže Kikina majka.Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u telu preminule jutjuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

– Kika bi sa vremena na vreme pušila kanabis sa duvanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po celu noć pila je i po dva komada da bi spavala – istakla je Nataša.

Da je Kristina koristila teške droge, kako kaže Nataša, sigurno bi to znala.

  • Da se moja ćerka drogirala, ja bih to znala. Ona je došla kod mene prvi put da joj smotam kanabis. Očigledno je da je neko bio kod nje to jutro, ali mi ne znamo ko. Ležala je u nekom čudnom položaju, bila je kao struna. Verujem da je nju neko onesvestio, a zatim i ubrizgao nešto u nju – tvrdi Kikina majka za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence