Pretraži

„BEJBI NA NEBU“: Dunji Jovanić se ukazao znak u obliku njenog uginulog ljubimca (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Nakon 12 godina, koliko je Dunja brinula o svom svom psu, ljubimac je preminuo od fibroze pluća i uginuo sa čime influenserka i dalje ne može da se pomiri.Ona se sada ponovo prisetila trenutaka sa Bejbi, a nakon što joj se ukazao neobičan znak na nebu.

Naime, Dunji su fanovi pisali da pogleda u nebo, što je ona i uradila, a kada je videla oblak koji izgleda identično kao njen pas influenserka je potpuno zanemela.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

 

  • Sinoć ste mi svi pisali "vidite Bejbi na nebu" i ja jutros ustanem rano da uživam još jednom u ovom pogledu i vidite ovo – napisala je ona uz snimak oblaka koji podseća na njegog uginulog ljubimca za kojeg je bila veoma vezana.

. Iznad tog oblaka prikazale su se i dve zvezdice, što je veoma rastužilo influnserku i nateralo joj suze na oči.

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

Screenshot: Instagram/imfashionbabe

 

  • Samo su mi suze krenule… S jedne strane me je "sramota" što ovo delim, ali bila je najvažniji "puzzle" mog života osećam je svuda i verujem da su mnogi ljudi prolazili ili prolaze kroz slično i da se osećamo – napisala je Dunja.

Podsetimo, kada je Bejbi uginula Dunja se oprostila od nje emotivnim videom i porukom u kojoj je istakla da joj je bila naverniji prijatelj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence