Pretraži

„BEBO HVALA TI ŠTO SI UZ MENE“: Baka Prase priznao da li je pronašao novu devojku (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Baka Prase je istakao da je uočio novinare koji ga konstantno prate i šire informacije o njegovom privatnom životu. – Juče sam video da su me pratili mediji dok sam provodio vreme sa osobom koja mi je ulepšala život protekla dva meseca. – napisao je Bogdan na svom Instagram storiju.

Jutjuber navodi da je pokušao da sakrije svoj privatni život od šire javnosti, ali izgleda da je to bilo nesupešno.

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

 

 – Večeras ćete je upoznati. Nadam se da ćete je prihavatiti, jer bez nje, ne bih mogao da se vratim na scenu – napisao je Baka i dodao emotikone srca.

Međutim, s obzirom da je Bogdan poznat po svojoj duhovitosti, on je na narednom storiju ubacio sliku njega i lutku na naduvavanje i napisao sledeće:

 – Bebo hvala ti što si uz mene u ovim teškim trenucima. Volim te – šaljivo je odgovorio Baka svim korisnicima ove društvene platforme.

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Podsećamo, Influenserka Anja Bla u lajvu brutalno je govorila o odnosu sa bivšim dečkom Baka Prasetom, pa je naišla i na vrlo negativne reakcije na društvenim mrežama.

– Ja bih baš volela da plače, ja se izvinjavam samo sam iskrena. Volela bih da mi svaku noć pošalje sliku kako plače. Ne bih mu oprostila, samo bih se sladila time – brutalna je bila ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence