Pretraži

Barbi Afrika zaratila sa bivšim dečkom, iznela niz optužbi na njegov račun, pa otkrila šokantne detalje o njihovom odnosu

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Poznata influenserka Barbi Afrika snimila je video u kom je odgovorila na prozivke svog bivšeg dečka, pa otkrila detalje njihovog odnosa.

U poslednje vreme, ljubavni život Barbi Afrike je česta tema na društvenim mrežama. Naime, nakon kratke veze sa producentom Generacije Zed, Džinsenom, Barbara je uplovila u vezu sa hrvatskim influenserom Renatom Ercegom.

I dok je sa Džinsenom ostala u prijateljskim odnosima, što su nedavno i pokazali na promociji albuma Generacije Zed, sa influenserom su stvari nešto drugačije.

Naime, premda je prošlo manje od godinu dana od njihovog raskida,  nekadašnji par još uvek nije zakopao „ratne sekire“, a nedavno je Barbi progovorila o odnosu sa svojim bivšim dečkom.

Ona je u podkastu „Voštcast“ izjavila da ju je „blam što je bila sa njim“, pa iznela nekoliko neprijatnih situacija koje je doživela nakon njihovog raskida.  Jedna od takvih trenutak je bio izlazak tokom kog su joj devojke prilazile u klubu i otkrivale da im se influenser javljao dok su njih dvoje bili u vezi.

Malo nakon ove objave Renato je snimio video u kom je izneo nekoliko tvrdnji vezanih za njihovu vezu, a sada je Barbi odlučila da odgovori na njih, pa je snimila klip u kom je objasnila kako su se odvijale stvari u njihovoj vezi, ali i nakon njihovog raskida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

„Danas pričam o dečku sa kojim sam raskinula u 9. mesecu 2023. godine, a sada je, evo, već skoro sedmi mesec 2024. godine, znači, skoro godinu dana. Zašto se ovo dešava!? Od kada smo on i ja raskinuli on je mene stalno spominjao u lajvovima i intervjuima“, navela je pokazujući isečke iz videa koje je priložila kao dokaze za svoje tvrdnje.

Ona se osvrnula na situacije koje spomenula u „Voštcastu“, pa je dodala još nekoliko situacija, a između ostalog navela je trenutak gde je njen bivši dečko komentarisao njene prijatelje.

„Takođe bih ga zamolila da moje prijatelje ne spominje, neka se drži svoga najboljeg prijatelja koji mu je kupio auto za rođendan, snimio to za Jutjub i onda mu je poslao poruku da je ipak prodao taj auto koji mu je poklonio“, navela je ona, pa dodala:

„Renato vam je tip osobe, kada se posvađate, pa posle ponovo pomirite, on vam kaže, ‘A znaš ja sam kupio kartu do Beograda, ali mi smo bili posvađani’, pa je nisam iskoristio ili ‘Ali znaš ja sam kupio kartu za Njujork’, to mi je rekao kada smo se pomirili, pa su mu moji prijatelji rekli ‘Pa pokaži nam’, i on je rekao ‘U Adinom je telefonu’„, navela ona, pa objasnila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

„On jako voli da u svojoj glavi utripuje neke stvari, ja to razumem, s obzirom na to da smo živeli daleko, pa ajde da kažem da to mogu da razume, ali jednu stvar ne razumem, to je da sam pesmu ‘Bejbe’, slušala i sa njim i rekao je da mu se mnogo sviđa, nisam ja kriva što je Džinsen radio skoro svaku pesmu u Generaciji Zed, i gde god da izađete, puštaju se njegove pesme“, navela je ona pa objasnila da kada je bila u na jednom festivalu snimila uz pesmu koju je radio Džinsen, nakon čega se i pozdravila sa njim.

Kako je dan nakon toga raskinula sa Renatom, pojavile su se priče da je to bilo zbog Džinsena, međutim, navela je da nije to bio razlog, već jedna poruka koju je dobila.

„On je meni napisao poruku ‘Opet nosiš taj šorts’, gde je meni ta poruka bila smešna, jer meni roditelji ne brane šta ću da nosim, kao što je on rekao u videu ja imam 21 godinu, ja mogu da se oblačim kako želim, i neće meni dečko da određuje da li ja nešto smem ili ne smem i ja sam sa njim raskinula prvi put zbog šortsa, verovali ili ne“, navela je Barbi između ostalog, osvrnuvši se i na optužbe da je ona njemu pravila ljubomorne scene što je tiktokerka demantovala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence