Pretraži

NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Barbi Afrika se priklonila vodećem trendu, fanovi oduševljeni (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Influenserka Barbi Afrika jedna je prvih tiktokerki na našim prostorima, a trenutno je i jedna od najpraćenijih.

Barbaru na ovoj društvenoj mreži prati više od 3,5 miliona ljudi, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju njene klipove i upućeni su u gotovo svaki detalj njenog života.

Ipak, ona je i pored bavljenja društvenim mrežama odlučila da se upusti i u preduzetničke vode, te je pre izvesnog vremena otvorila svoj salon lepote u Nišu. Sada se influenserka našla upravo u svom salonu kako bi napravila drastičnu promenu frizure.

Naime, Barbi Afrika je prepoznatljiva po svojoj izblahajnoj plavoj kosi zbog koje je čak ulazila u sukob sa drugim influenserkama kao što su Uki Q i Lea Stanković, a sada je odlučila da se prikloni trenutno popularnom trendu kada se radi o frizurama.

Ona je poput mnogih naših influenserki odlučila da skrati svoju kosu i ošiša se na paž. Barbara je o ovom prvo obavestila svoju drugaricu, kojoj nije bilo svejedno te joj je istakla da joj je kosa već kratka.

barbi afrika
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Ipak, ovo popularnu tiktokerku nije sprečilo da nastavi sa transformacijom, te je najavila da ulazi u svoju „novu eru“, a potom je i podelila rezultate.

barbi afrika
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Čini se da je ova njena promena oduševila njene fanove, s obzirom na to da su oni odmah svoje oduševljenje pokazali u komentarima.

„Ovo se čekalo iskreno“, „Brutalno“, „Predobro“, „Prelepo ti stoji, kakva promena“, samo su neki od komentara ispod klipa koji broji više od hiljadu lajkova i 60 hiljada pregleda.

Barbi Afrika je u pomentom klipu otkrila kako je došla na ideju da se ošiša, te otkrila da se plaši ove promene.

„Ljudi, ja sam sad ušla u salon i rekla „Danas me šišate“, i svi su se šokirali. Ja imam toliku tremu sada, zato što u životu nisam imala kratku kosu“, rekla je ona.

@barbiafrika Insta: barbiafrika🥶🥶#fyp #barbiafrika #balkan ♬ TikTok – Barbi Afrika

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence