Pretraži

BANOVANA: Sari Stanković Tviter zabranio oglašavanje

Influence
0
Screenshot: Youtube/Sara Stankovic

Sara redovno iznosi stavove o aktuelnim situacijama, pa se tako oglasila i povodom skandala koji je nastao zbog pevačice Ljupke Stević i njenog, sada bivšeg dečka, generala Dragiša Simića.



Ona je svojim fanovima podelila situaciju koja joj se desila ali, kako kaže, Tviter je nije shvatio jer ono što je objavila nisu njene reči, već citat Deneris iz popularne serije Game of Thrones. Međutim, influenserka se snašla i preko tuđeg profila je ipak objavila ono što je naumila.

–  Ljudi, mene je banovao Tviter na jedanaest sati, što je normalnom čoveku normalan period, ali meni nije normalan period. Meni je to previše i sada ne mogu da zaspim, zato što nemam Tviter. I onda mi je Veljko dao svoj nalog sa kog sam vam ja ispričala jedan storytime i tiče se neke aktuelne teme. I onda sam ja tamo tvitovala i bukvalno ću otići da spavam uskoro, da mi brže prođe vreme da se pre probudim i da imam svoj Tviter. Je l se drogiram? Da. I to su me još banovali zato što sam napisala citat od Deneris i to u komentaru ispod svog tvita. Nisam ga čak ni tvitovala. Dobro i to se zove tvit. Ma nebitno! Ali ja nisam mislila ništa loše. Ako je ona mislila nešto loše to je njen problem. Šalim se. To što Tviter ne zna ko je Kalisi to je, brate, njihova stvar – zaključila je Stankovićeva na svom storiju. 

Stankovićeva je imala konflikt sa pevačicom pre nekoliko godina, čega se i prisetila u tvitovima, a otkrila je i u kojoj situaciji se poistovećuje sa njom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 18. Сеп 2020. у 3:18 PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence