Pretraži

Pokazao luksuz vredan 5.000.000 evra! Baka Prase se uselio u novi stan, pa otkrio sve detalje raskošne nekretnine za koju mesečno izdvaja VRTOGLAVU sumu (FOTO)

Influence
6

Baka Prase, poznat i kao Bogdan Ilić, uselio se u novi stan, a sada je odlučio i da ga pokaže svojim fanovima u novom klipu, prilikom čega je otkrio da ova nekretnina vredi neverovatnih 5 miliona evra.

Pre gotovo dva meseca, Baka i njegova devojka, influenserka Anja Bla, su odlučili da stave tačku na svoju dugogodišnju vezu. Međutim, s obzirom na to da je par u poslednjih godinu i po dana veze živeo zajedno, oni su morali da reše i svoje stambeno pitanje.

Njih dvoje su uživali u luks nekretnini u vrednosti od 2 miliona evra koju su iznajmljivali. Kako je odluka o raskidu bila Bakina on je odlučio da se iseli iz stana i da vremena Anji da se oporavi i nađe drugi dom. On je u njihov stan dolazio samo uveče kako bi obavljao svoje lajv strimove, a tokom tog perioda, influenserka je uglavnom bila van zemlje.

Pre nekog vremena, Baka je otkrio da je pronašao idealan stan za sebe, a sada se konačno i uselio, te je odlučio da za svoj Jutjub kanal snimi „stan tour“.

„Danas ću vam pokazati moj novi stan u koji sam se uselio nakon raskida. U pitanju je penthaus dupleks od 420 kvadrata u Beogradu na vodi, što ga čini jednim od najvećih stanova u gradu. Sastoji se iz dva sprata, četiri kupatila, tri spavaće sobe, garderobe i još mnogo toga“, otkrio je on na samom početku uz snimak luksuzne zgrade u kojoj se nalazi njegov novi dom.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Jutjuberov stan je jedini na poslednjem spratu zgrade, te se u njega dolazi liftom, ali samo uz pomoć specijalne kartice koju samo on ima.

„Na početku stana imamo ovaj patikorober, garderober za patike i ima dosta prostora, ali opet nedovoljno prostora za sve moje patike. Zatim ćemo preći na ovu predivnu kuhinju, kao da ću ja nešto da radim u ovoj kuhinji. Sada idemo u dnevnu sobu koja je po meni najnajnajskuplji deo stana, pogotovu jer sam kupio ovaj polukoncertni klavir i stavio ga tamo. Stvarno izgleda ludački, skupo, preskupo… Ceo stan je gas, minimalistički, ali gas“, rekao je on, dok je pokazivao detalje dnevne sobe i trpezarije.

„Luster iz perioda renesanse i izgleda bolesno“, našalio se Baka, pa dodao: „Izgleda bolesno i košta 157 hiljada evra. Ceo stan je u staklu koje je visoko 5 metara i to mi je ludilo mozga. I zaista mogu reći da je ovo najbolji stan u kom sam bio u životu“, priznao je Baka, a potom dok je pokazivao pogled sa terase otkrio koliko plaća kiriju u novom stanu.

„Razmišljam, pošto ja ovaj stan rentam, za skromnih 10.000 evra mesečno, da li da ga dodatno opremam. Realno, mogao bih, pošto ja planiram dugo ovde da ostanem.“

Baka je potom nastavio sa pokazivanjem i pokazao i sprat stana.

„Pošto je ovo dupleks imamo i drugi sprat. Ovaj stan ima 350 kvadrata unutra i još 70 kvadrata terase, cela dva sprata su samo moja, ja sam na 18. i na 19. spratu. E ovo je soba gde ja spavam, ovde imamo master kupatilo sa velikim ogledalom i tuš kabinom. Ovde su onda ormari u kojima ništa ne držim, imam previše prostora u stanu. Imamo dva umetnička dela, i u ovoj sobi imamo TV i kao što sam rekao ono što je dobro u ovom stanu jeste što je ceo osvetljen, pun je svetla i to je ono što mi je falilo.“

On je potom odveo fanove i do mesta sa kog snima lajvove.

„Ovo mi je setup, ovde snimam i ovde mi je ova galerija sa koje stan izgleda boleština. I ovde mi je kul, imam pogled, ne osećam se skučeno, majke mi predobar osećaj.“

Komentari (6)

  1. Joj ljudi, ne ložite se, on za svaki stan u kojem je živeo i svaka kola koja je vozio se tako frljao sa ciframa, da bi svaki put na kraju otkrio da je to samo iznajmljivao. Naravno i to iznajmljivanje košta, samo što se svi prave ludi i niko neće da napiše da mu je poslednjih godina glavni izvor prihoda online kockanje na koje pokušava da navuče svoju mladu publiku.

    • Pa uvek kaže da iznajmljuje, u ovog ludom gradu takve stvari mogu da kupe samo multimilioneri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence