Pretraži

Kupovina vredna 15.600 evra: Baka Prase nastavlja sa luksuznim načinom života, za samo jedan komad izdvojio neverovatnu sumu (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Baka Prase opljačkan je početkom jula i tom prilikom je ostao bez svojih vrednih satova, međutim sada je pokazao da planira da nadoknadi gubitak i da nastavi da pravi svoju kolekciju „Rolex-a“.

Poznato je da jutjuber uživa u luksuznim stvarima, te je tokom godina napravio vrednu kolekciju satova, garderobe, patika i čak i automobila. Baka se neretko na društvenim mrežama hvali skupocenim stvarima koje poseduje, međutim pre dva meseca mu se to obilo o glavu kada je vila koju je iznajmio na Zrću bila opljačkana.

Pored toga što je sa svojim prijateljima jutjuberima prisustvovao jednom festivalu, on je na ovoj lokaciji i snimao spot sa Vojažem za njihov duet „VVS“. Upravo zbog snimanja spota, Baka je sa sobom poneo značajnu sumu novca, sve satove marke „Rolex“ iz svoje kolekcije, kao i dosta markirane garderobe.

Nakon što je opljačkan, on se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da su iz vile ukradene stvari i novac u vrednosti od 250.000 evra.

Što se tiče satova, njemu je ostao samo jedan i to samo zato što mu je bio na ruci u izlasku dok se pljačka dešavala.

Međutim, on je sada odlučio da ponovo napravi kolekciju skupocenih satova, te se uslikao u radnji pomenutog brenda dok je probao jedan čija cena iznosi 15.600 evra, a radi se o modelu „Rolex Cosmograph Daytona“.

„Ne mogu da ukradu Rolexa koliko ja mogu da kupim“, napisao je Baka.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo, jutjuber je i nakon pljačke nastavio sa svojim raskalašnim stilom života, a nedavno se uselio u novi stan u jednom prestižnom beogradskom naselju, čija se vrednost procenjuje na 5.000.000 evra, a za koji Baka izdvaja značaju sumu na mesečnom nivou s obzirom na to da ga iznajmljuje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence