Pretraži

BAKA PRASE I ANJA RASKINULI? Jutjuber obrisao sve zajedničke slike i priznao da mu je teško (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Jutjuber je ranije otišao sa devojkom u Holandiju zbog pretnji koje je dobijao na društvenim mrežama nakon smrti njegove koleginice Kristine Kike Đukić, a onda se ipak vratio u Beograd.



Ubrzo po povratku u Srbiju Baka je uklonio sve fotografije sa Anjom na Instagramu, kao i ona. Influenserka je potom okačila fotografije iz svog doma sa ljubimcem i dodatno podgrejala sumnje da nisu zajedno.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Baka se oglasio na Instagramu i priznao da prolazi kroz težak period.

  • Primetio sam da je nekim mojim kolegama vrlo krivo što nisam propao posle cele situacije koja se dogodila prošlog meseca, i sad jer misle da sam dole, hoće da me šutiraju da ne mogu da ustanem. Jeste, pao sam u glavi, razmišljao sam da li da odustanem, ali posle svih vaših poruka podrške, odlučio sam da se vratim, i to sa dva klipa od po milion pregleda. Tim kolegama to bode oči jer su mislili da je meni došao kraj. Nemate, bre, pojma o životu, koliko je teško izdržati sve što se meni servira, al i dalje upirete prstom jer vas sujeta razvaljuje, a ne znate kad ste se rodili – napisao je Baka, pa dodao:

  • Nažalost, moje drage kolege, ovo nije kraj, ovo je tek početak, i tek ću da krenem da dominiram. Takođe, verujem da vam je krivo što vaši komentari nikako ne utiču na mene, i moju instituciju, jer jega, nit ste bitni, nit smo isti nivo, zato ni neću da vas imenujem, ali znate ko ste. Vi ste kana, ja sam država. Hvala svima koji su ostali uz mene kad je najteže, svaki od vas vredi više od 10 ovih ljigavih jutjubera.

  • Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže… Objaviću sutra zašto da vas ne crnim previše sad… – naveo je na poslednjem storiju.

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Photo: Instagram/bakaprase

Photo: Instagram/bakaprase

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence