Pretraži

„IMAM NOVOST“: Anna Lazarević objavom zaintrigirala pratioce, pa podelila lepe vesti (FOTO)

Influence
0
anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Popularna influenserka Anna Lazarević, poput mnogih drugih njenih kolega, često deli i lepe i ružne trenutke koje prolazi u privatnom životu.

Poznato je Anna veliki ljubitelj životinja, te je neretko delila brojne apele za pomoć i udomljavanje, a i sama je ponosna vlasnica dva psa, jednog mačora, kao i papagaja.

Ona na svojim društvenim mrežama često deli dogodovštine sa njima, a često zna da se našali da su njeni ljubimci čak i popularniji na Instagramu od nje.

Anna je sada nenadano zaintrigirala svojom novom objavom pratioce. Influenserka je na zatamnjenoj pozadini napisala samo kratko „Imam novost.“

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Ovaj stori izazvao je brojna pitanja među njenim fanovima, a potom je usledilo objašnjenje koje je oduševilo sve. Naime, iako joj je kuća već puna životinja, ona i njena porodica su odlučili da usvoje još jednog psa, što je naišlo na odobravanje njene publike.

„Udomili smo kucu koja nije htela da se odvoji od nas dok smo šetali pse, prvo smo mislili da je Džesi jer je crna u mraku kad ono ona. Predstavljam vam Milu“, napisala je Anna i ujedno otkrila koje ime je odabrala za novog ljubimca.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

S obzirom na to da influeserka već duži vremenski period uživa u ljubavi sa jutjuberom Jankom i da je do sada nekoliko puta spominjala preseljenje i odvajanje od majke i bake, mnogo se spekulisalo o tome da li će ona živeti sama ili sa njim, a sada se pojedini pitaju i koje životinje će Anna poneti sa sobom ukoliko do preseljenja dođe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence