Pretraži

„JAKO SAM PONOSAN“: Janko se pohvalio Anninim uspehom, pa nasmejao sve šalom na njen račun (FOTO)

Influence
0
ana lazarevic janko
Foto: Instagram printscreen/analazarevic2

Janko ne krije koliko je ponosan na svoju devojku!

Jutjuber Stefan Janković i influenserka Anna Lazarević već izvesno vreme uživaju u svojoj ljubavi. Iako su u početku krili svoju vezu, mnogi fanovi su sumnjali da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a nakon što su odlučili da iskreno progovore o svom odnosu, oni su otkrili da on traje gotovo dve godine.

Od njihovog priznanja, Janko i Anna su vrlo otvoreni po pitanju svojih emocija i ne propuštaju da sa fanovima podele najlepše trenutke svoje veze. Oni se po svemu sudeći ne razdvajaju, a Anna je nedavno otkrila da planira preseljenje, pa se mnogi pitaju da li će par uskoro otpočeti i zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Janko ne krije koliko je zaljubljen u Annu, a sada je podelio koliko je ponosan na nju i njene uspehe. Njih dvoje su naime ušli u jednu drogeriju kako bi kupili kišobran, a jutjuber je potom usnimio jedan štand šminke na kom se nalazi slika njegove devojka, koja je promoter brenda.

„Ulazim i vidim svoju devojku na koju sam jako ponosan. Vidite ovo, ovo je stvarno uspeh. Bravo beco, bravo srce moje“, rekao je on.

janko, anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Anna je u tom trenutku bila sa njim u radnji, a s obzirom na to da je u tom trenutku bila nenašminkana, njen dečko je rešio da se našali na njen račun.

„Očekivanja vs. realnost“, rekao je on snimajući je.

janko, anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence