Pretraži

ANJA BLA U SUZAMA! Popularna influenserka otkrila šta je izazvalo ovakvu reakciju, za sve su krive njene kulinarske sposobnosti (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla iznenadila je sve najnovijom fotografijom na kojoj je u suzama.

Anja je nedavno progovorila o zdravstenim problemima, te otkrila da joj nova godina nije počela baš najbolje. Ona je priznala da je već neko vreme bolesna, kao i da je zbog posledica bolesti pauzirala sa treninzima što je dovelo do neželjenog variranja u kilaži.

Nakon influenserkine najnovije slike mnogi su se zapitali da li je razlog njenih suza upravo zdravstveno stanje, međutim Anja Bla ih je vrlo brzo razuverila.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Nakon što je okačila fotku polovine svog lica, koje je kompletno bilo u suzama, ona je odmah zatim okačila i fotku naseckanog luka, te otkrila da su suze izazvale zapravo njene kulinarske sposobnosti.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Podsetimo, Anja i njen dugogodišnji dečko, jutjuber Baka Prase, nedavno su se uselili u luksuzan stan vredan 2 miliona evra, a mlada influenserka je sada podelila i kako provodi vreme u njemu.

S obzirom na to da je Anja posvećena zdravom načinu života i treninzima, ova objava nije pretereno iznenadila njene verne pratioce, koji su i ranije imali priliku da je vide u kuhinji. Ona neretko deli svoje zdrave recepte sa fanovima i pripremu jela uz pomoć kojih održava svoju vitku figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence