Pretraži

„Stvorena za život u divljini“: Anja Bla kontroverznim snimkom zapalila mreže, pa pokazala zašto važi za najzgodniju influenserku (FOTO/VIDEO)

Influence
0

Anja Bla privukla je veliku pažnju najnovijim video snimkom u kupaćem kostimu, a predmet komentara je još jednom bio njen fizički izgled.

Mlada influenserka se nakon iznenadnog raskida sa jutjuberom Bakom Prasetom posvetila prijateljima i putovanjima, te je tokom leta obišla nekoliko destinacija, a svojim pratiocima je neretko pokazivala luksuzne hotele u kojim je odsedala, restorane, plaže, kao i klubove koje je rado posećivala.

S obzirom na to da je raskid popularnog influenserskog para podigao veliku prašinu, njihovi pratioci su sa pažnjom pratili svaku objavu, te im nije promaklo da su i Baka i Anja u isto vreme letovali u Budvi, međutim do njihovog susreta po svemu sudeći nije došlo.

Sada, influenserka je nastavila sa putovanjima, te je objavila zanimljiv klip iz Hrvatske. Nju je neko usnimio kako izlazi iz vode i penje se preko trave i kamenja, na šta je ona dodala šaljiv opis: „Stvorena za život u divljini“.

Ono što je privuklo veliku pažnju kao i uvek bio je Anjin izgled u kupaćem, te nije ni čudo što nosi titulu najzgodnije influenserke sa naših prostora.

Na snimku koji je objavila na svom profilu može se videti kako uživa u prirodi, sunča se bez gornjeg dela kupaćeg, ali i slika. Podsetimo, influenserka je nedavno otkrila malo poznati detalj, odnosno svoj hobi koji je zapostavila u poslednje dve godine, a radi se o slikanju, te je tom prilikom i pokazala jedan od svojih radova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence