Pretraži

Anja Bla prvi put pokazala rođenog BRATA! Isplivala nikad viđena porodična fotografija, influenserka komentarom nasmejala sve (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla iznenadila je svoje pratioce na Instagramu najnovijom objavom u kojoj je predstavila svog rođenog brata Dejana.

Ono što mnogi do sada nisu znali jeste da Anja ima rođenog brata kog do sada nije pokazivala na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Anja je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa svojim rođenim bratom Dejanom, a opisom stavila svima do znanja da iako su veoma bliski da uopšte ne liče.

@secretfairytale Anja Bla sa rođenim bratom #fyp #foryou #foryoupage #viral #goviral #viralvideo #viraltiktok #xybca #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #anjabla #anjablaa #bosnaihercegovina #bakaprase #bakapraseflex #balkantiktok #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #hocunafyp #ocunafyp #plsfyp #goviral #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ Originalton – 𝐌𝐔𝐒𝐈𝐂𝐂.𝐒𝐂

“Brat i ja kao da se u priči nismo sreli, ne ličimo ni sekunde“, napisala je Anja uz emoudži koji plače od smeha.

Ova fotografija je izazavala lavinu komentara na Tviteru, ali i na Tiktoku gde su neki tvrdili da ne liče uopšte, dok su neki pak rekli da se po očima može uporediti i reći da su rođeni brat i sestra.

Dejan je inače stariji od Anje čak 6 godina, ali se to uopšte ne primećuje s obzirom da oboje izgledaju jako mladoliko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

On se ne eksponira na društvenim mrežama, a njegov Instagram profil je zaključan i prati ga nešto više od 600 ljudi.

O Dejanu nisu poznate mnoge informacije, ali kako izvori govore on se bavi ugostiteljstvom kao i ostatak njihove porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence