Pretraži

„NE VOLIM POVRŠNE ODNOSE“: Anja Bla oštro odgovorila na prozivku , pa otkrila ko joj je najbitnija osoba u životu (FOTO)

Influence
0
anja bla
Screenshot: Instagram/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla često svoje pratioce obraduje fotografija sa egzotičnih destinacija.

Ona je više puta isticala koliko uživa u putovanjima, ipak na njenom profilu se često vodila polemika o tome zašto joj njen dečko, poznati jutjuber Baka Prase ne pravi društvo na ovim putovanjima.

Anja je u Bakinu odbranu navodila da on jednostavno ne uživa u putovanjima, te da više voli da ode sa nekim ko će želeti da šeta i obilazi sa njom, nego sa njim koji više voli da odmara i leži.

Mlada influenserka je sada odgovarala na pitanja pratilaca od kojih se jedno odnosilo upravo na to sa kim najviše voli da putuje, a ona je istakla da joj je mama omiljeni partner za putovanja.

S obzirom na to da je Anja često na udaru negativnih komentara, pojedinci su i ovo iskoristili kako bi je prozvali, pa joj je neko na Instagramu napisao kako nema prijatelje, „Putuješ sa mamom, zato što nemaš prijatelje“.

„Haha, što volim kada pišete ovakve nebuloze. Ne srce, nego ja biram da putujem sa mamom jer mi je sa njom najbolje. Ne može niko da se poredi sa mamom bar u mom slučaju, ne znam za tebe. Sto puta sam pisala o tome da ne volim površne odnose i da sam ja osoba koja će radije sedeti kući po čitav dan nego piti kafe sa ljudima koji me ne interesuju (a mene ne interesuje niko, da se razumemo), takva sam. Da se ne uvredi moja bff Marina i ona je, pored mame, osoba sa kojom najviše volim da putujem, ali zbog njenog posla nismo u mogućnosti stalno da idemo“, odgovorila je Anja Bla oštro na ovakav komentar.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ona je potom, u sledećem pitanju, objasnila nešto više o svom karakteru i istakla kako je asocijalna, kao i da je ta osobina došla do izražaja naročito otkad se doselila u Beograd.

„Nisam stidljiva, samo sam strašno asocijalna osoba i u stanju sam mesecima da ne izađem napolje kao da se družim sa nekim bez da mi to remeti život i da mi stvara dosadu. Takva sam generalno oduvek, ali ekstremno više otkako sam se preselila u Bg. Dok sam živela u Doboju imala sam bar jednu drugaricu sa kojom sam blejala svaki dan i koja je ista kao i ja i nešto najgore što mi se desilo u životu je što ne živimo u istoj državi više“, objasnila je Anja Bla. 

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence