Pretraži

Velika transformacija popularne influenserke! Anja Bla drastično promenila izgled, fanovi je uporedili sa OVOM poznatom pevačicom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla oduševila je svoje mnogobrojne fanove najnovijom promenom izgleda, a mnogi od njih ne prestaju da komentarišu influenserkin glow up od raskida sa Bakom Prasetom.

Poznato je da se Anja na društvenim mrežama proslavila zbog svog izgleda, te da je svoje telo dovela do savršenstva napornim treninzima zbog čega joj neretko brojne devojke traže savete.

Ipak, njoj je karijera neko vreme bila u drugom planu jer je influenserka bila u potpunosti posvećena svojoj vezi i životu sa jednim od najpopularnijih jutjubera na našim prostorima, Bakom Prasetom. Međutim, početkom leta ovaj par je objavio svoj raskid na veliko iznenađenje fanove, ali se čini da je nakon raskida Anja potpuno procvetala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)

Naime, ona je napravila svoje programe treninga, a mnogi komentarišu i to koliko se influenserka prolepšala i kako joj se i energija promenila posle raskida. Anja je upravo u tom periodu stavila nadogradnju zbog čega su usledili komentari da je duga kosa na njoj pun pogodak. Ipak, ona je sada odlučila da se vrati svom prepoznatljivom izgledu i kratkoj kosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ања (@anjablaa)

I dok i dalje ima nadogradnju, ona ju je znatno skratila što je i podelila sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu. Usledili su oduševljeni komentari njenih fanova, od kojih su neki pomenuli i Baku, dok su drugi uporedili influenserku sa jednom poznatom pevačicom.

„Koliko ti prelepo stoji kratka kosa“, „Baka ne zna šta je izgubio“, „Koliko si samo savršena“, „Ličiš na Breskvicu baš“, „Puno bolje ti stoji kraća“, samo su neki od komplimenta koje je Anja dobila.

Podsetimo, Anja je jednom prilikom progovorila o svom zdravstevnom problemu sa kojim se bori od tinejdžerskih godina, te otkrila da boluje od sindroma policističnih jajnika zbog čega joj se kosa značajno istanjila i proredila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence