Pretraži

Mnogi smatraju da se promenila nakon raskida! Anja Bla otkrila šta se krije iza svakodnevnih izlazaka i provokativnih izdanja (FOTO)

Influence
0
Foto.Printscreen/Instagram:anjablaa

Anja Bla progovorila je o promeni koju su njeni pratioci primetili u poslednje vreme kod influenserke, pa otkrila nešto više o svom načinu života.

Od raskida sa jutjuberom Bakom Prasetom, koji je izazvao veliku pažnju javnosti i brojne rasprave i polemike na društvenim mrežama, Anja je počela da deli sve više detalja iz svoje svakodnevice.

Kako je do tada uglavnom pokazivala svoje treninge i kačila provokativne slike sa brojnih putovanja, njeni pratioci su se iznenadili njenim objavama i storijima u poslednjih nekoliko nedelja. Anja je otputovala u Crnu Goru odakle je svakodnevno kačila fotke i snimke iz izlazaka, luksuznih restorana i sa plaže.

Mnogi su njenu promenu povezali sa tim što više nije Bakom Prasetom, kao i da se trudi da pokaže koliko uživa u životu iako više nije sa njim. Jedan od njenih pratilaca je prokomentarisao upravo njenu promenu, te je influenserka objasnila zašto je aktivnija, ali i otkrila detalje svog svakodnevnog života.

„U zadnje vreme si više društvenija, izlaziš i uživaš“, napisao je neko.

„Uh, pa jesam baš i to zadnja 3-4 meseca, ali možda se sad kako sam na moru to najviše vidi jer mi je zabavno snimati uvek sadržaj sa mora. Lepo mi je naravno, ali jedva čekam jesen da se zatvorim u kuću i ne idem nigde. Hoću samo da gledam serije po čitav dan i da idem na trening“, otkrila je ona.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Podsetimo, dok Anja uživa u Budvi i njen bivši dečko je odlučio da poseti ovo popularno letovalište. On je sa društvom iznajmio vilu sa bazenom, a njima neretko društvo prave brojne devojke.

Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste najnoviji snimak jutjubera na kom u bazenu grli izvesnu Hejli. Radi se naime o australijskom modelu, hrvatskog porekla, a da li je ona i zvanično Bakina nova izabranica još uvek nije poznato.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence