Pretraži

Anja Bla podelila deo svakodnevice: Mnogi misle da je ovo TAJNA njenog dobrog izgleda (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Popularna influenserka Anja Bla otkrila je jednu od tajni svoje dobre figure i podelila deo svoje rutine.

Anja važi za jednu od najatraktivnijih influenserki sa domaće javne scene, a veliki deo svoje popularnosti duguje upravo svom izgledu.

Ona neretko deli klipove iz teretane i savetuje svoje pratioce, a svojim provokativnim fotografijama na kojima pokazuje svoju savršenu liniju često izaziva oduševljenje fanova.

S obzirom na to da mladu influenserku prati i veliki broj devojaka, ona je uvek spremna da ih posavetuje na temu fitnesa i podeli sa njima njene male tajne kako doći do savršenog izgleda.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Anja podelila deo svoje jutarnje rutine, odnosno kako izgleda njen doručak.

„Kod mene je doručak isti već godinama“, napisala je ona uz fotku tanjira na kom su se nalazila jaja, od kojih je napravila kajganu, sveža paprika i avokado, te otkrila da redovno uživa u ovakvom doručku koji je pun proteina i nutrijenata.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Da privlači veliku pažnju svojim izgledom, influenserka je pokazala i nedavno, kada je otputovala na jednu egzotičnu destinaciju, Fuertaventuru, koja je deo kanarskih ostrva. Ona je odatle podelila brojne fotke i video snimke, ali i zanimljiv fotošuting koji je uradila.

Naime, zbog pustinjskih predela na lokaciji, Anja je inspiraciju za fotkanje pronašla u popularnom holivudskom filu „Dune 2“, u kom glavne uloge tumače Zendeja i Timoti Šalame. Upravo zbog ovih fotki, influenserku su svi uporedili sa poznatom holivudskom zvezdom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence