Pretraži

Anja Bla osula paljbu po devojkama koje muvaju zauzete momke (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Naime, ona je u više navrata govorila na ovu temu, a sada ju je jedan fan na Instagramu upitao zbog čega smatra da su samo devojke krive za prevaru i zbog čega napada njih, a ne muškarce.



Anja je rešila da razjasni tu dilemu, napomenuvši da smatra da je ljubavnica kriva samo u dva sluačaja, a da je za ostalo odgovorn isključivo muškarac.

  • Nigde nisam rekla da je ljubavnica kriva za prevaru već momak. Jedino ako nije sestra ili drugarica od prevarene devojke, onda je i ona kriva – započela je ona i dodala:

  • Ono što vas navodi da mislite da ja okrivljujem devojke jeste to što kažem da su jadne. Kada bi moja drugarica bila sa zauzetim momkom, ja bih joj rekla da je jadnica i pitala bih je da li je normalna – napomenula je Anja.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Jedini izuzetak pravi, ističe ona, ako su u pitanju devojčice od 16 i 17 godina koje još uvek idu u školu i prvi put se zaljubljuju:

To je druga stvar, u pitanju je period kada se uči šta je dobro a šta nije, to je dečije prepucavanje oko momaka, a dešava se da i oni slažu da su slobodni. Ali devojek od 20 godina, pogotovu one od 30+ koje su ponosne što nekom momku služe da ih iskorišćava su veliki upitnik – oštro je navela Blagojevićeva.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Ona se potom poslužila primerom Teodore Popovske, koja se zaljubila i potrudila da osvoi momka koji joj se dopada:

  • Hejtuju je devojke koje koje su svesne da se nikome ne mogu iskreno svideti i idu od jednog do drugog lika. Žalosno je što se devojke koje se iskreno zaljube i vole smatraju debilima  – zaključila je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence