Pretraži

Andrija Jo postaje glumac?! Popularni influenser novom objavom zaintrigirao pratioce, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznati influenser Andrija Jo jednom objavom na Instagramu zaintrigrao pratioce koji se sada pitaju da li je influenser odlučio da promeni profesiju.

Andrija Jović je multitalentovan dvadesetpetogodišnjak sa velikim brojem fanova. Ovog mladog influesnera fanovi su upoznali preko Jutjuba kada je postavljao zabavne klipove kojima je zasmejavao publiku, a s godinama njegova popularnost na društvenim mrežama je sve više rasla. Andriju sada na Instagramu prati skroro 600 hiljada pratilca, a na Tiktoku taj je broj još veći.

Osim influensinga Andrija se oprobao u pevanju i modelingu, u oblastima u kojima je bio poprilično uspešan, a sada je on na svom Instagramu postavio objavu zbog koje se fanovi pitaju da li je to influenser odlučio da se oproba u još jednoj sferi umetnosti.

Naime, on je na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa jednog snimanja, što ne bi privuklo toliko pažnje da na stolici koju je Andrija slikao ne stoji natpis „glumac“.

U opisu fotografije on je postavio vreme, po čemu se vidi da je on od ranih jutarnjih časova na snimanju, pa je u opisu stavio kratko:

– Radno.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Ova fotografija izazvala je sumnju kod njegovih pratilaca koji se pitaju da li to influenser priprema publiku za nešto novo.

Inače, Andrija neretko intrigira svojim objavama, a nedavno je to učinio kada je, takođe na Instgramu, podelio fotografiju sa jedne kampanje, pa otkrio koji kolega mu je bio velika podrška u tim momentima dok ga je bodrio:

– Ništa ne smeš da pričaš Andrija jer od ovoga ti život zavisi. Kupili smo deset stanova od ove kampanje. Svi svetski mediji gledaju u tebe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence