Pretraži

„PRVI PUT ME JE PROVOZAO U PORŠEU“: Ana Rajković fotkama sa luksuznog odmora nasmejala sve (FOTO)

Influence
2
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković nasmejala je sve fotografijama sa luksuznog odmora.

Ana već godinama uživa u ljubavi sa suprugom, golmanom Predragom Rajkovićem, a kao kruna te ljubavi došla su dva sina Relja i Tadija.

Ova četvoroločna porodica je odlučila da iskoristi Peđinu pauzu od utakmica, te su pred praznike otputovali u sunčani Dubai, u kom su uživali kako u dečijim sadržajima, tako i u večernjima izlascima. Ana i Predrag su večeri provodili u luksuznim restoranima i klubovima, a često su mogli biti viđeni u društvu Anastasije Ražnatović i njenog supruga Nemanje Gudelja.

Ovaj odnos fascinirao je mnoge, s obzirom na to da su Anastasijin rođeni brat Veljko i Ana nekada bili u vezi, ali se čini da su dve devojke ostale u dobrim odnosima, pa njihov raskid nije sprečio influenserku i pevačicu da se druže.

Tokom dana, Ana Rajković je u potpunosti bila posvećena sinovima, te se upustila u brojne avanture sa njima što je rado delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Upravo jednom takvom objavom nasmejala je i pokupila simpatije mnogih.

Ona je naime pokazala kako uživa kraj mlađeg sina Tadije, koji ju je sa samo 3 godine provozao u poršeu, kako je navela.

„Tadija je prvi put provozao mamu u porsche-u sa 3 godine…😂 Tek sad razumem svoju mamu zasto vristi dok je vozim, krv nije voda…“, našalila se Ana uz fotografiju sa mlađim naslednikom u jednoj verziji igračke na vodi koja je replika skupocenog automobila.

ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (2)

  1. Kako sam se nasmejao. Hahahaha. Bas bitna vest, hvala sto ste objavili. Hahahahaha. Umirem od smeha hahahhaa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence