Pretraži

„TRUDIM SE DA BUDEM DOBRO“: Ana Lazarević nakon teškog perioda progovorila o unutrašnjim borbama, pa otkrila kada se vraća na Youtube

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic2

Poznata influenserka Ana Lazarević odgovarala je na pitanja svojih pratilaca, a ovom prilikom progovorila je o svom povratku na Youtube nakon teškog perioda.

Ana je jedna od influenserki koja najredovnije od svih priča o važnim temama i bodri i savetuje mlade ljude da uvek treba da budu otvoreni, da se ne plaše da progovore o svemu što osećaju i da je sasvim normalno da ponekad „ne budu dobro“. Ona je nedavno sve iznenadila objavom na Instagramu kada je progovorila o svojim unutrašnjim borbama:

– Ima dana kada jako patim zbog svega što sam doživela pre nego što sam počela da se bavim javnim poslom. Tada se probudi neki bes u meni, kako sam mogla da dozvolim sve? Kako nisam reagovala drugačije? Ono što je moglo da me ubije, ojačalo me je za 300% i jako sam ponosna na sebe zbog svega, svaki put kada sam sama sebe dizala, brisala sama sebi suze i nastavljala svaki put dalje, najviše na svetu sam zahvalna sebi, samo ja znam šta sam prozila psihički jer sam uspela da se preokrenem od svega lošeg i postanem bolja verzija sebe. Jednom u svojim videima sam napomenula, kako možete sebi biti najbolji prijatelj, tako možete i najveći neprijatelj. Hvala još jednom na svemu što činite za mene jer vam to neću nikada zaboraviti – napisala je mlada influenserka tada, a sada se odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu ponovo osvrnula na ovu temu.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Kako je Ana svoju karijeru započelo na Jutjubu, mnogi su je zavoleli upravo putem te društvene mreže. U poslednje vreme ona nije baš bila aktivna na svom kanalu, pa je mnoge zanimalo kada će se vratiti snimanju. Ana se ovom prilikom nakon dužeg vremena ponovo osvrnula na svoje unutrašnje borbe, pa otkrila kada će se vratiti na Jutjub.

– Zaista bih volela i imala sam u planu da budem redovna, ali sam rekla da kad se osetim spremnom da snimam video, snimaću i neću forsirati, čim se budem osećala stabilno, snimaću. Imam dobre ideje, jedva čekam da budem u stanju i sve to da vam snimim – rekla je Ana osvrnuvši se na omiljeni specijal njenih pratilaca u kom je snimala videe gde kupuje sve što njen pas dotakne.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Zasigurno je da svi jedva čekaju da se ona vrati na Jutjub, a neki su se i zapitali kako je ona, pa je jedno od pitanja glasilo:

– Kako si ovako stvarno? – upitali su je, na šta se je ona odgovorila:

– Stvarno se trudim da budem dobro.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Kako se osim zanimljivim klipovima Ana izdvojila i kao Beauty influenserka, mnoga pitanja su bila vezana i za njen navike vezane za šminkanje, gde je ona navela da mislim da devojčice ne treba da se šminkaju:

– Meni je tužno kada čujem devojčice kreću sa šminkanjem prerano. Za školu sam se retko šminkala, eventualno za školska slikanja ili ako bi se slikala sa drugaricama. Moj najiskreniji savet jest da krenete kada vi osetite da imate potrebu i postepeno sa blagom šminkom. – napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Još jedno pitanje je bilo vezano za sličnu temu:

– Šta od sminke je okej da trinaestogodišnje devojčice koriste? – bilo je jedno piatanje, na šta je ona kratko dala odgovor:

  • Labelo!
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence