Pretraži

„Išla sam plačući na stanicu“: Adriana Kadar progovorila o prvom poslu – imala je samo 12 godina, a evo koliko je zarađivala!

Influence
0

Adriana Kadar ispričala je malo poznatu priču o sebi i podelila brojne detalje iz svog odrastanja, te otkrila kako danas gleda na svoj primarni posao.

Adriana na Instagramu ima vernu bazu pratilaca koja prelazi brojku od 320 hiljada, dok na TikToku ova brojka dostiže 200 hiljada pratilaca. Ona je među publikom na društvenim mrežama stekla popularnost kao bjuti influenserka, a pre nešto više od godinu dana otkako se ostvarila kao mama prvi put, veliki broj njenih pratilaca čine i mame sa kojima razmenjuje iskustva i deli savete.

Ono što je njenoj novoj publici malo poznato jeste da je influenserkina primarna karijera zapravo nešto drugačija, te da se ona već godinama aktivno bavi šminkanje. Upravo zbog toga Adriana je odlučila da po prvi put podeli priču o svojim počecima u bjuti industriji.

„Ne znam koliko vas zna da sam ja zapravo šminker. Verujem da je dosta vas došlo na profil onda kada sam se ja porodila i tada sam ja stavila svoj primarni posao po strani jer sam želela da se posvetim bebi“, rekla je ona na samom početku, pa iznenadila sve informacijom sa koliko godina je zapravo počela da se bavi ovim poslom.

„Ja sam zvanično počela da se bavim šminkanjem kada sam imala 12 godina. To zvuči neverovatno i stvarno su se svi živi čudili tada. Ja sam to zaista zaista volela i sa nepunih 12 godina sam počela da šminkam mamu, njenu drugaricu pa od njene drugarice drugaricu i to se pročulo pošto sam živela u jednom manjem mestu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

Influenserka je potom otkrila da je zbog sve većeg broja klijenta odlučila da počne da naplaćuje svoje vreme , međutim cena je bila krajnje simbolična.

„Pošto mi je to oduzimalo dosta vremena ja sam odlučila da krenem da naplaćujem, u to vreme su to bile cene od 150, 200 dinara po šminkanju i šminkala sam u frizerskom salonu koji se nalazio preko puta moje kuće i tu sam imala jednu stolicu i jedno ogledalo. Kupila sam od svoje ušteđevine najjeftiniju šminku i počela sam da radim sa onim što sam imala.“

Kako je sama istakla, najveća Adrianina podrška su bili njeni roditelji, koji su joj u jednom trenutku i uplatili kurs kako bi usavršila svoje veštine, a ona je otkrila da je u detinjstvu planirala da krene drugačijim putem kada je karijera u pitanju.

„Sa mojih 13 godina su mi moji mama i tata za rođendan uplatili neki sedmodnevni kurs, pošto su mene ljudi svaki put kad dođu na šminkanje pitali da li ja imam diplomu. Edukatorka koja je tada bila se šokirala kada je čula koliko imam godina, zato što sam stvarno bila najbolja u grupi i dobila sam nenormalno mnogo pohvala. To je meni bio još jedan pokazatelj da ja time treba da se bavim, iako nisam imala te ambicije kad sam bila mlađa, ja sam želela da budem profesorka engleskog. Sve sam više i više zarađivala, ulagala i konačna ta novčana satisfkacija je došla i ja sam mogla sebi da priuštim najnoviji telefon, putovanje… “

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Međutim, kada je došao trenutak da krene u srednju školu, Adriana je odabrala drugačiji put zbog čega se gorko pokajala.

„Srednja škola, nešto se meni desi u mozgu i ja poželim da odem u ekonomsku školu, ne znam zašto i to stvarno nije imalo nikakve veze ni sa mojim talentom ni sa mojom željom. Ja sam krenula u tu srednju i ja sam prvog dana shvatila da to nije moja priča i da sam se pokajala. Kako su prolazili dani ja sam bila sve nesrećnija i nesrećnija dok nisam došla do toga da sam plačući išla na autobusku stanicu. I nikad neću zaboraviti da me je neki čovek video da plačem, otišao i rekao to mom tati. Kada sam došla iz škole mama i tata su me pitali zašto sam plakala. Ja sam otvorila dušu i rekla da sam se pokajala, iako sam ja sama htela da upišem tu školu, i da želim da se upišem u školu za lepotu u Beogradu“, otkrila je ona, nakon čega je ispričala i kako se nakon toga snašla u drugoj školi posle prebacivanja.

„Zaista sam bila presrećna od prvog dana kada sam se tu prebacila. Ja sam posle bila i đak generacije i vukovac i jako sam volela tu školu. Išla sam i na takmičenje, vodili su nas u Madrid i tamo sam osvojila prvo mesto. U to vreme se Sava preselio za Beograd i ustupio mi svoj stan kada imam šminkanja u Beogradu“, ispričala je Adriana, otkrivši da je uvek imala punu podršku i svog momka, a danas supruga, Save Džehverovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Džehverović (@adrianakadar)

„Ono što sam želela da vam kažem jeste da je šminkanje moja prva ljubav i posao koji ja i dalje radim“, istakla je influenserka na kraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence