Pretraži

I dalje nije kraj: Policija još uvek traga za „glavnim krivcem“ za smrt Metjua Perija, tragedija ni 8 meseci kasnije nije razrešena

News
0
metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Poznati glumac Metju Peri nas je iznenada napustio u 54. godini života, a kako prenose strani mediji, još uvek policija traga za glavnim krivcem koji mu je dao opojne supstance.

Iako je neko vreme postojala informacija da se ovaj poznati glumac nije predozirao nedozvoljenim supstancama, ipak je potparol patologa u Los Anđelesu potvrdio da je Peri preminuo od posledica konzumiranja ketamina, kao i od utapanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Ono što je najveći problem policije sada jeste kako je Metju uspeo da dođe do ove supstance, odnosno od koga je uzeo, jer im ta informacija nije poznata.

Istraga traje od oktobra meseca i od tada su ispitane mnoge osobe iz Holivuda zbog toga što u njihovom istorijatu postoje informacije da su konzumirali ovu supstancu.

Prisetmio se, Metju je pronađen mrtav u džakuziju u stanu u Los Anđelesu zbog čega je prvobitno njegova smrt bila proglašena “nesrećnim slučajem“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Međutim toksikološki nalazi su pokazali da je drugačije, jer se u njegovoj krvi našao ketamin koji ostaje četiri do pet sati u krvi nakon uzimanja, te je sigurno da je glumac to uzeo sa namerom.

Nije tajna da je on odlazio na terapije ketaminom zbog svoje depresije što je uradio i 10 dana pre ovog nemilog događaja, a Metju je i sam govorio o terapijama u svojim memoarima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News