Pretraži

EMOTIVNIM REČIMA OTKRIO KOLIKO MU ZNAČI: Nikolija proslavila rođendan, a od NJEGA je dobila posebnu čestitku koja je raznežila sve! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nikolija je proslavila svoj rođendan u krugu dragih ljudi i porodice, pa je pokazala i jedan od poklona.

Ona važi za jednu od osoba sa javne scene koja ne voli toliko da otkriva svoju privatnost, ali je ovog puta povodom svog rođendana sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazala jedan od poklona koji je dobila.

U pitanju je torta u obliku planete Zemlje koju je dobila od svog najboljeg prijatelja i bliskog saradnika Stefana Orlića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

„Hvala svima na najlepšim željama i hvala mom bff Stefanu Orliću na ovoj super cool torti“ napisala je Nikolija ispod objave, nakon su  usledili brojni komentari i čestitke njenih najvernijih fanova.

Stefan se potom oglasio na svom Instagram profilu i specijalnom čestitkom koja je raznežila sve još jednom Nikoliji uputio najlepše želje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFAN ORLIĆ (@stefanorlic)

„Jednog dana neko će ući u tvoj život ko ne može da se zasiti tobom. Neko ko se budi svakog dana uzbuđen da čuje šta imaš da kažeš i vidi tvoje lice.
Neko ko će napraviti vremena u svom užurbanom rasporedu za tebe jer ti im značiš. Neko ko će te tretirati ljubavlju, nežnošću i poštovanjem koje uvek zaslužuješ.  Jednog dana će neko ući u tvoj život ko će učiniti da svako slomljeno srce, razočarenje i suza pre njih dobiju smisao, jer da se to nije desilo, ne bi bio osoba koja si danas da taj put nije doveo do spoznaje . Jednog dana, neko. Srećan rođendan!“ – napisao je Stefan u emotivnoj objavi, kojom je svima otkrio koliko mu prijateljstvo sa Nikolijom znači.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News