Pretraži

Điđi Hadid pokazala kako provodi vreme sa ćerkom, dirljivi kadrovi raznežili fanove slavne manekenke (FOTO)

News
1

Dok se leto bliži kraju, Điđi Hadid je podelila trenutke provedene sa svojom ćerkom Kai Malik, koju je dobila sa bivšim partnerom Zejnom Malikom.

Na Instagramu 21. avgusta, Džidži je objavila niz fotografija, a većina je sa njenom malom devojčicom, uz opis „Veliki letnji pregled. Najbolje iz oba sveta.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Fotografije, koje su pažljivo prikrile Kaino lice, prikazivale su majku i ćerku kako se drže za ruke dok se grle na kauču i provode vreme napolju na reci.

Kai je, prateći majčine korake, nosila roze personalizovani Versace bade mantil u jednoj slici pored bazena, kao i udoban bež kardigan, bele čarape i metalik zlatne baletanke dok se grlila sa Džidži na drugoj fotografiji.

Pored zabave sa ćerkom, Điđi, koja je trenutno u vezi sa Bredlijem Kuperom, podelila je i svoje glamurozne trenutke, uključujući jahanje konja sa prijateljicom Kendal Džener u Parizu za Vogue World, prisustvovanje zapanjujućem venčanju Liv Perez u julu i premijeri filma „Deadpool & Wolverine“ kako bi podržala muža prijateljice Blejk Lajvli, Rajana Rejnoldsa.

Điđi je takođe gledala novi film Blejk Lajvli, „It Ends With Us,“ rekavši za E! News da je film adaptiran iz bestseler knjige Kolin Houver, „Zaista sjajan. Nije mi plaćeno da to kažem. Odličan je.“

U svojoj letnjoj galeriji, Điđi je prikazala i svoj jednostavan život na seoskoj farmi u Pensilvaniji.

Njen bivši partner Zejn Malik je ranije govorio o odluci bivšeg para da se preseli na ovu udaljenu lokaciju nakon što je Điđi saznala da je trudna sa Kai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

„Kada sam saznao da je moja partnerka tada trudna, brzo sam odlučio da bi ovo bilo odlično mesto za odgajanje deteta, jer ima mnogo toga da se ovde radi“, rekao je Zejn za L’Officiel magazin u martu.

„Tako da mnogo vremena provodimo napolju.“

Bivši član One Directiona je takođe podelio poseban talenat koji je Kai nasledila od majke.

„Imala je ritam dok udara po bubnjevima i slično“, rekao je Zejn u emisiji The Zach Sang Show u maju. „Možete da vidite da bi to mogla da razvije u nešto dobro“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News