Pretraži

Džastin Timberlejk uspeo da postigne dogovor sa sudijama: Evo koju je kaznu dobio pevač zbog vožnje u alkoholisanom stanju

News
0
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Nakon hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju, otkriveno koliko će pevač morati da plati zbog ovog prekršaja od pre tri meseca.

Džastin Timberlejk je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju u Hemptonsu. Navodi se da je zvezda zaustavljena nakon susreta sa prijateljima.

Nekadšnja zvezda grupe NSYNC, pop ikona i planetarno popularni glumac bio je u pritvoru nakon incidenta koji je navodno proistekao iz vrste saobraćajnog prekršaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

aja.

 

Prema izveštajima, Džastin Timberlejk je jedne večeri u junu otišao da se sastane sa prijateljima u hotelu. Oko 12:30 ujutru, navodno se vratio u svoj automobil kako bi se odvezao do svoje rezidencije u Hemptonsu. Tada je navodno zaustavljen čim je krenuo sa vožnjom.

Prema TMZ-u, Timberlejk je bio uključen u saobraćajni prekršaj u ranim jutarnjim časovima.

Hapšenje se dogodilo dok se Džastin pripremao da održi dva koncerta u Čikagu te nedelje i dva u Njujorku naredne nedelje.

Kako se sada spekuliše pevač će morati da plati kauciju u vrednosti od 300 do 500 dolara, dok će mu vozačka dozvola biti i dalje oduzeta i to na šest meseci i to zbog toga što je u tom trenutku odbio da uradi alkotest.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News