Pretraži

Dušan Vlahović novom objavom podgrejao glasine da je njegova devojka u drugom stanju (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/vlahovicdusan

Fudbaler Dušan Vlahović se oglasio na svom Instagram profilu povodom učešća na predstojećim utakmicama, te je razočarao fanove saopštenjem da neće igrati protiv Danske i Španije.

Mladi fudbaler ne pretstaje da niže fudbalske uspehe i to sa samo 24 godine. Pored fudbala i njegov ljubavni život ide uzlaznom putanjom, pa po svemu sudeći on uživa u ljubavi sa Vanjom Bogdanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juventus (@juventus)

Nedavno su se pojavile spekulacije da je Vanja u drugom stanju, ali i da se ovaj par verio. Dušan i Vanja se nisu oglašavali povodom ovih nagađanja i priča, pa ne se ne može sa sigurnošću potvrditi da li je to istina.

Iako je prošlo nekoliko meseci od tih nagađanja, sada su se ponovo aktuelna i to zbog Dušanovog Instagram storija.

On je svojim pratiocima saopštio da „zbog porodičnih razloga“ neće učestvovati na predstojećim utakmicama, a mnogi sumnjaju da je u pitanju Vanjina trudnoća.

Foto:Printscreen/Instagram:vlahovicdusan

“Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske“, napisao je Dušan.

Fudbaler nije otkrivao koji je tačno porodičan razlog, ali na društvenim mrežama već su počele spekulacije da je to sve zbog moguće Vanjine trudnoće o kojoj se pričalo mesecima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News