Pretraži

Dala joj dozvolu da se istetovira sa 16 godina?! Anđelina Džoli šokirala otkrićem da ona i njena ćerka imaju zajedničku tetovažu!

News
0
anđelina džoli, navike
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anđelina Džoli otkrila je da su ona i njena najmlađa ćerka Vivijen Pit, koja ima 16 godina, uradile su iste tetovaže. Ova vest dolazi mesecima nakon što su zajedno radile na brodvejskoj predstavi „The Outsiders“.

U intervjuu za CR Fashion Book, objavljenom 20. septembra, Džoli je izjavila: „Uradila sam tetovažu ‘Stay Gold’ sa svojom ćerkom Viv. To za nas znači mnogo, kako pojedinačno, tako i zajedno.“

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Džoli je producentkinja predstave „The Outsiders“, u kojoj je Vivijen radila kao njena asistentkinja. Glumica je otkrila svoju novu tetovažu na premijeri u aprilu. Međutim, nije otkrila gde je Vivijen uradila svoju tetovažu.

„Postoji i ptica koju delim sa nekim od svoje dece i koja nam je lično značajna“, dodala je Džoli. U junu, Džoli je prikazala tetovažu ptice na svom grudnom košu na dodeli Tony nagrada 2024. godine, na kojoj je prisustvovala sa Vivijen. Predstava „The Outsiders“ osvojila je nekoliko nagrada, uključujući i nagradu za najbolju mjuzikl, što je Anđelinina prva Tony nagrada.

Za Džoli, osnivačicu modne marke Atelier Jolie, rad na „The Outsiders“ omogućio je jačanje veze s Vivijen, koja je nju upoznala s ovom predstavom nakon što ju je više puta gledala u Kaliforniji.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Gledala sam to, ali zapravo sam posmatrala efekat koji je imalo na moju mladu ćerku i ono što mi je govorila o sebi“, izjavila je Džoli za Deadline u junu.

„Učila sam šta je za nju važno i zašto se toliko duboko povezuje s tim.“

Džoli je nastavila: „Nakon što smo gledali predstavu, kontaktirali su nas producenti i pitali nas da li nam se dopalo. Rekli smo da, a zatim su pitali šta nam se dopalo. Vivijen i ja smo zajedno zapisale šta nam se dopalo i šta nas je zanimalo. Oni su odgovorili na naše komentare. Za mene je to bio trenutak da saznam više o Vivijen, a ne da razmišljam o tome da postanem producentkinja.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News