Pretraži

Ćerka Monike Beluči ne prestaje da oduševljava: Deva Kasel zasenila sve na reviji poznatog brenda, o njenoj jedinstvenoj lepoti bruji svet (VIDEO)

News
1
Screenshot: Instagram/devacassel

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena iz javnog sveta, a kako mnogi komentarišu i njena ćerka je krenula njenim stopama, pa joj je nemoguće osporiti jedinstvenu lepotu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Deva se sve ozbiljnije bavi manekenstvom, a u svet mode je ušla sasvim slučajno pre nekoliko godina. Zanimljiva činjenica je to da se ova mlada lepotica upustila u manekenske vode sa 19 godina, baš kao i njena mama Monika koja se kasnije opredelila za glumu.

Za ovogodišnju Nedelju mode u Milanu Deva je imala čast da šeta pistom za razne poznate svetske brendove, a jedan od njih bio je Alberta Ferretti, dok je za vreme Nedelje mode u Parizu pojavila na reviji prestižnog francuskog brenda Jacquemus.

@vogueitalia #DevaCassel alla sfilata “Les Sculptures” di #Jacquemus ♬ Bounce When She Walk – Ohboyprince

Mnogi komentarišu da kako vreme prolazi, Deva sve više liči na svoju majku Moniku.

Monika je Devu dobila sa proslavljenim glumcem Vensanom Kaselom, koji privlači dosta pažnje zbog svog burnog ljubavnog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Naime, mediji ne mogu da prestanu sa pričom o novoj Kaselovoj izabranici, a baš u njenom društvu se nedavno našla Deva i to na zajedničkom odmoru u Rio de Žaneiru.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News