Pretraži

„Ceo njen život je bio tu“: Kara Delavinj u velikom požaru ostala bez vile vredne više od 7 miliona dolara (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:Vogue

Kuća svetski poznatog supermodela, Kare Delavinj, izgorela je u velikom požaru, a sada su konačno otkriveni detalji, kao i kako je došlo do nesrećne situacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Kara je godinama važila za jednog od najplaćenijih svetskih supermodela, a njene karakteristične crte lica svojevremeno su joj omogućile da radi i muške i ženske revije.

Iako se u poslednjih nekoliko godina dosta povukla iz medija i javnog života, te pažljivo bira revije koje će raditi, njeni honorari se i dalje kreću u stotinama hiljada dolara, te je ona uspela sebi da obezbedi imanje u Los Anđelu vredno čak 7 miliona dolara.

Međutim pre nekoliko dana njenu luksuznu vilu zahvatio je požar, a losanđeleskim vatrogascima je trebalo više od dva sata da zaustave širenje požara na susedna imanja. Srećom, Kara je u tom trenutku boravila u Londonu, te se nije našla u životnoj opasnosti.

Danima se spekulisalo o tome kako je došlo do ovako ozbiljnog požara koji je u potpunosti uništio kući i imanje manekenke, a sada su se Karini roditelji oglasili za TMZ i otkrili razloge, kao i razmere štete.

„Nastao je problem sa električnim instalacijama, a tamo je izuzetno vetrovito“, ispričao je kratko Karin otac za TMZ.

„Tu joj je bilo sve. Ona je tu kuću podigla, uredila, ceo njen život bio je tu“, dodala je njena majka.

Nakon ovog nemilog događaja Kara se obratila svojim fanovima i zahvalila na velikoj podršci i porukama koje je dobila u poslednjih nekoliko dana. Ona je takođe istakla da su na sreću svi ljubimci koji su se u tom trenutku nalazili u njenom domu bili uspešno spašeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News