Pretraži

Central Cee zbog Ice Spice ostao bez devojke: Reperova bivša otkrila sve detalje njihovog turbulentnog odnosa (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:centralcee

Poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama se digla velika prašina zbog spekulacija o vezi reperke Ice Spice i Central Cee-ja. Stvar ne bi bila toliko delikatna da reper već nije u vezi sa influenserkom Madelin Ardži koja je otkrila detalje celog dešavanja, navodeći da je „iskorišćena zarad marketinga“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ice Spice (@icespice)

Od početka jula, Ice Spice i Central Cee su dodatno podgrejali glasine nakon što su viđeni zajedno više puta uoči objavljivanja njihove pesme „Did It First“, koja je deo reperkinog dugo očekivanog debi albuma Y2K!. Madelin Ardži, koja je poznata po vezi sa Central Cee-jem pre nego što su počele glasine i koja je inspirisala viralni uvodni stih na njegovoj pesmi „Doja,“ takođe se našla u središtu glasina.

Iako je Ice ispričala da između nje i repera nema ništa te da samo sarađuju, nepoverljiva Cee-jeva devojka je iznela i ono šta ona misli kao i to šta se tu zapravo dogodilo.

„Zamislite da prekinete sa svojim dečkom jednu noć, a sledećeg dana je već sa Ice Spice“, kaže Madelin u jednom od videa, „Zapravo nisam ni stigla da raskinem sa njim, a on je već sa sledećom devojkom“. Madelin je takođe otkrila da su svi video snimci Ice Spice i Central Cee-ja u Londonu bili snimani oko njenog rođendana 7. jula, i naglasila da je saznala o celoj promotivnoj kampanji samo 12 sati pre nego što je video za „Did It First“ objavljen.

„Moj bivši dečko me je na neki način javno povredio kroz korišćenje mene kao figure u njegovoj PR šemi i takođe me nije obavestio o njegovom planu, jer je trebalo da izgleda kao da spava sa drugom devojkom“.

Madelin je priznala da je bila spremna da obriše svoje društvene mreže nakon cele drame, ali podrška prijatelja je naterala da ne odustane i da se izbori.

Reperka nije ostala imuna na sve informacije koje je Ardži iznela, pa je odlučila da je potkači jednim Instagram storijem.

Ice Spice je na svom Tiktok profilu objavila snimak gde radi sklekove uz opis “Ovako se osećam kada im uzmem dečka“, ali ni njegova bivša devojka nije ostala dužna, pa se usnimila dok radi sklekove kako bi uzvratila reperki.

U međuvremenu je izašla još jedna pesma od Centra Cee-ja pod imenom “gen z luv“, a za koju mnogi tvrde kako je posvećena sad već njegovoj bivšoj devojci Madelin. Ona je pak ovo demantovala uz priču da pesma postoji već neko vreme i da nije inspirisana ovim nemilim događajem između njih dvoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 📲 (@centralcee)

Madelin je nakon svih njegovih marketinških trikova odlučila javno da se obrati svima, te je na Jutjubu objavila snimak koji sada broji preko milion pregleda, dok se u komentarima nižu poruke podrške.

 

“Dobro je što si otišla od njega“, “Ovo što ti je uradio ne bi ti priredio neko ko te voli“, “Iskoristio te je radi marketinga i tu je završena priča“, samo su neki od komentara.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News