Pretraži

„PRIVILEGIJA JE DA SVEDOČIMO ISTORIJI KOJU ISPUSUJEŠ“: Novak Đoković ugostio Sofiju Milošević i Luku Jovića, par mu se obratio dirljivim rečima

News
0
Sofija milosevic torba hermes
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević već godinama uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, a sada je sa javnošću podelila detalj koji je oduševio sve.

Ona svakodnevno na svom Instagram profilu deli detalje iz svog privtnog života, pa se neretko na njenim storijima mogu videti emotivni porodični trenuci iz njihovog porodičnog doma.

Ovog puta ona je pokazala da je sa suprugom otišla na meč Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkaraza koji se igrao u Torinu u Italiji.

Oni su zauzeli mesto u VIP sektoru dvorane u Torinu i imaće sjajan pogled na najveći događaj u sportskom svetu u ovom trenutku, a sve vreme su bodrili našeg tenisera.

Nakon završenog meča,kada je Novak odneo pobedu, Sofija i Luka su iskoristili priliku da se slikaju sa srpskim asom, a fotografiju i emotivnu poruku manekenka je podelila na Instagramu.

Sofija Milošević Novak Đoković
Screenshot: Instgaram/sofijamilo
  • Hvala ti Novače što si nas ugostio, bila je privilegija da prisustvujemo istoriji koju ispisuješ. Hvala ti za sve što si uradio za našu zemlju, svi smo ponosni na tebe – napisla je ona.

Inače, Đoković je pobedu odneo rezultatom 2:0, čime se plasirao u finalu Završnog turnira u Torinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News