Pretraži

Bivša i sadašnja na istom mestu: Posle raznih spekulacija, Kim Kardašijan uhvaćena u društvu Kanjeove nove supruge! (VIDEO)

News
0
Foto: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Očigledno je da Kim i Kanje rade sve što je u njihovoj moći kako bi održali brigu o zajedničkom detetu na pravom nivou, a to čak uključuje i zbližavanje popularne Kardašijanke sa novom gospođom Vest.

Neočekivani događaj se odigrao u San Francisku i to juče. Naime, Kim Kardašijan je uhvaćena u društvu nove supruge svog bivšeg muža, Bjanke Sensori, a uz njih tu su bila i Kanjeova deca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ova pojava izazvala je čuđenje jer je pokazala navodno prijateljsku interakciju između dve žene, imajući u vidu prošli odnos Kardašijanove sa kontroverznim reperom.

Video snimak gde bivša i sadašnja Kanjeova izabranica imaju konverzaciju osvanuo je na svim društvenim mrežama, a na Tviteru je digao najveću famu, pa su se zbog toga samo gomilali komentari na njihov račun.

“Kako je lepo videti ih da imaju zdrav odnos“, “Šta će njih dve zajedno“, Kakva li je Kanjeova reakcija“, bili su samo neki od komentara koji su mogli da se vide na internetu povodom ovog događaja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News