Pretraži

Otkriveno šta će se desiti sa binom od Adel nakon turneje: Koštala je 100 miliona funti, izazvala bes fanova, a evo čemu će služiti u budućnosti

News
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Adelina bina u Minhenu od 100 miliona funti izazvala je brojne komentare i podeljena mišljenja, a sada je otkriveno kako će ona biti iskorišćena nakon završene turneje popularne pevačice.

Pevačicina spektakularna bina u Minhenu, koja je koštala neverovatnih 100 miliona funti, biće korišćena na nov način kada se njena mesec dana duga turneja završi ovog vikenda.

Stadion napravljen specijalno za pevačicu postaće prvi prenosivi stadion na svetu nakon što Adel završi svoj evropski deo turneje u Nemačkoj.

@adkins_alleverything Love in the dark 🌑❤️ #adelemunich #adeleinmunich #adeleliveinmunich #adelemunich2024 #adeleiseverything #adeleismylife #adelefans #adeleadkins❤️ #adeleacess #adele #loveadele ♬ เสียงต้นฉบับ – ADELE🪐

Inspirisan ABBA Voyage arenom u Istočnom Londonu, Adelina arena će biti korišćena i transportovana širom sveta.

Izvor je za The Sun otkrio: „Bilo bi katastrofalno da se izgradio stadion samo za ovih deset Adelinih nastupa, iako karte nisu bile jeftine. Mnogo različitih superzvezda, poput Bijonse ili Tejlor Svift, moglo bi da koristi ovu arenu u budućnosti. Naravno, stadion je izgrađen oko Adele, tako da bi bio san da ga ona koristi na drugim mestima, ali je ona željna odmora“.

„Izgradnja je trajala samo nekoliko nedelja, tako da neće biti teško da se sruši i ponovo postavi u potpuno drugom gradu.“

Koncept iza pop-up arene je omogućiti umetnicima da ostanu na putu i lako se kreću svojom binom. Nakon poslednjih nastupa u Minhenu, Adel se vraća u Las Vegas da završi svoju turneju pre nego što uzme dug odmor.

Cena stadiona, čija je izgradnja koštala 100 miliona dolara, može objasniti zašto su obožavaoci morali da izdvoje 350 funti za karte za gledanje nastupa pevačice.

@dylera #adele #adeleinmunich #adelelive #setfiretotherain #fypシ゚ #fyp ♬ Originalton – dylera

Obožavaoci Adele su nazvali njen serijal nastupa u Minhenu ovog leta „potpuno smešnim“ nakon što su platili do 350 funti za karte, ali su morali da stoje na stolicama kako bi videli scenu.

Posetioci koncerta koji su platili više da bi bili bliže Adel u sedištu u Minhenu nisu mogli da je vide zbog ljudi koji su stajali ispred njih.

U snimku podeljenom na TikToku, koji je pogledan 1,5 miliona puta, obožavaoci su snimljeni kako se penju na stolice, što je nateralo druge da se uspinju na svoje sedeće mesto.

Jedan razočarani obožavalac je napisao u komentaru: „Platio sam 316 funti i nisam mogao ništa da vidim. Moj prijatelj je bio u zadnjem delu za 60 funti i imao je najbolji pogled. Bio sam besan.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News