Pretraži

„Sanjao sam da je trudna sa drugim“: Baka Prase priznao da i dalje gaji emocije prema Anji Bla, pa spomenuo san u kom je PLAKAO zbog nje (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Baka Prase u društvu prijatelja tokom jednog od svojih lajkova ispričao je situaciju zbog koje su mnogi posumnjali da još uvek nije preboleo svoju bivšu devojku influenserku Anju Bla.

Početkom jula Baka i Anja su objavili svoj raskid na društvenim mrežama. Ova vest je došla kao veliko iznenađenje za sve njihove fanove s obzirom na to da je par naizgled uživao u višegodišnjoj skladnoj vezi. Njih dvoje su se ubrzo i odselili iz zajedničkog stana, te su leto proveli na više destinacija u društvu prijatelja.

Poznato je da je Baka bio incijator raskida, a kao jedan od razloga je naveo da smatra da mu je veza sa Anjom kočila karijeru, kao i da ne može da postigne sve što je zamislio jer je u vezi sa njom.

Međutim, najnoviji snimak koji je isplivao na društvenim mrežama govori o tome da jutjuber još nije u potpunosti preboleo bivšu ljubav.

Naime, tokom jednog od njegovih svakodnevnih lajvova, on je prijateljima prepričao san u kom je glavnu ulogu imala upravo Anja.

„Ja moram nešto da kažem, moram nešto da priznam. Kaže u pesmi ‘Što nju sanjam pored svih tih žena’, a znate šta sam sinoć sanjao? Sanjao sam da je Anja trudna sa drugim. Ona je skidala slojeve kože kao zmija sa stomaka. San je bio šok bomba, bila je trudna sa drugim likom i ja sam njoj rekao, kao srećan sam zbog tebe, drago mi je zbog tebe i ona je plakala, i ja sam plakao. Šta to znači? Je l’ može neko da protumači taj san?“, pitao je Baka.

Potom su usledili brojni komentari njegovih fanova, a neko je između ostalog napisao „Papuča“, na šta je jutjuber otkrio da nije u potpunosti ravnodušan prema njoj još uvek.

„Pa nemoj da me za*ebavaš tebra, papuča brate, pa šta je, normalno je da i dalje imam emocije, pa ja sam čovek od krvi i mesa„, istakao je on.

@gazdakarlo Anja Bla trudna!! #viral #fyp #bakaprase #anjabla #voyage #balkan ♬ original sound – gazdakarlo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence